петак, 2. април 2021.

Istrebljivači Naroda u zamahu: Dodik će odlikovati Zločinca Klječanina, jer je izvršio EKOCID u šumama na teritoriji opštine Teslić, pa je takav akt sasvim normalan, prihvatljiv i vrlo prirodan


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik, Dragan Lukač, Željka Cvijanović i Dragan Bogdanić nastavljaju da štite zločinca Srđana Klječanina Rufija, koji je počinio EKOCID u šumama na području opštine Teslić, jer je “golom sječom” nanio višemilionsku štetu Šumskom gazdinstvu “Borja” i višedecenijsku jednom od najvažnijih resursa Republike Srpske - šumama.


2.

Ništa bolji od navedenih nije ni direktor Policije Siniša Kostrešević, koji je, takođe, zaučesnik u ovom neviđenom kriminalnom aktu nad šumskim bogatsvom, o čemu sam već pisao i video klipovima, snimljenim iz drona, pokazao razarajuće razmjere učinjenog zločina.


3.

MUP RS, koji je poodavno pretvoren u Zločinačku organizaciju što, isključivo, štiti kriminalce, ubice, narko dilere, zlikovce poput narečenog Rufija, navodno, već mjesecima vodi “istragu” o tome ko je počinio EKOCID, iako svi znaju da je to Klječanin.


4.

Istovremeno, radnici ŠG “Borja”, u čijem gazdinstvu je zločin učinjen, nisu primili platu već pet mjeseci.



5.

Bitno je da pripadnici Istrebljivača Naroda, koje predvodi Dodik, uzimaju milione, a narodu su, svakako, namijenili biološki nestanak, jer uništavaju Republiku Srpsku po principu “spržene zemlje”.

6.

Dodik, Lukač, Cvijanović, Bogdanić stavili su cijeli sistem u službu zločinca Klječanina i tako demonstriraju da su veći zločinci od njega, njegovi saučesnici i, izvan svake razumne sumnje, podstrekači na teška krivična djela.


7.

U tom kriminalnom kolu su čelnici Republička inspekcije, rukovodstvo JP “Šume”, OJT Doboj, brojni niži funkcioneri i, naravno, direktori ŠG “Borja”.



8.

“Inspektori” MUP-a RS, ni nakon četiri mjeseca “istrage” ne uspijevaju da “dokažu” da se 1.200 kubika najkvalitetnijeg drveta nalazi na lageru “Klječanin company”, što dovoljno govori o svjesnoj namjeri da se teški zločin EKOCID-a zataška.


9.

Stotine klubika bespravno odsječenog drveta stoji u vodotocima, šumskim putevima, međustovarištima; Međutim, zločin niko ne kažnjava!


10.

Ništa čudno od Istrebljivača Naroda: Zataškavali su navedeni i brojna ubistva ljudi, što ne bi i uništenje šuma.


11.

Nisu odgovrni samo iz Zločinačkog MUP-a RS, več i Okružnog javnog tužilaštva Doboj, na čijem čelu je notorna Željka Radović, sluga svih tajkuna, ubilačkog Režima i Potkovanog Milana Tegeltije, Dodikovog savjetnika, zaduženog za iznošenje idiotluka u javnost, što je funkcija koja izvanrdeeno odgovara njegovom mentalnom sklopu.

12.

Zaista je “teško” otkriti balvane na Klječaninovom lageru, a još “teže” golu sječu na područjima Čečave (u pet odjela), Očauša, Priboja, Pribinića (u četiri odjela), Stjenjaka (u dva odjela)…



13.

Nije Klječanin bespravno isjekao samo hrastove, što je posljednji u nizu zločina koje je počinio, praveći štetu od dva miliona KM, već je ranije, takođe ilegalno, golom sječom, potrao ogromne količine bukve, javora, smrče, jele…


14.

Ukupna šteta koju je Klječanin nanio ŠG “Borja” procjenjuje se, u posljednje tri godine, na pet miliona KM.


15.

Novac ide prvo Glavnom Šefu Istrebljivača Naroda, potom na bijesna kola, ljubavnice, nekretnine, dio pomagačima u kriminalu...

16.

Uz sve to, Klječaninove firme “Klječanin company” i “Drvo-impex” dužne su Poreskoj upravi RS, bez kamata, najmanje 700.000 KM.


17.

Kako je Klječanin pravi ljubimac Kriminalaca na vlasti, radnici ŠG “Borja” su najznačajnijim “institucijama” Republike Srpske uputili pismeni zahtjev da ga odlikuju.


18.

Nema tu nikakvog cinizma - odlikovanja, otkako je Dodikov autokratski Režim na vlasti, mahom dobijaju kriminalci, zločinci i ubice. Srđan Klječanin Rufi odlično bi se, zbog svog “ručnog rada”, uklopio u Odlikovane Kriminalce! (nastaviće se)