среда, 7. август 2024.

Glamourozna Šljivić i njeni novi građevinski poduhvati; Nešićeve “vedete”; “Snježne doline”, bijele do crnila


Piše: Slobodan Vasković


1.

Glamourozna Nikolina Šljivić i njen, nešto manje, glamourozni muž Zoran Šljivić počeli su sa izgradnjom zgrade u Istočnom Novom Sarajevu.


Prije toga otvorili su betonaru, pa je logično da dobar dio betona “operu” i za sebe. Njihov beton je specifičnih boja - od bijelih do zelenih.





Nema potrebe objašnjavati zašto. Zemljište za gradnju su lako dobili- sredio je to gradonačelnik Ljubiša Ćosić. 


Zgrada koja lagano niče nije jedina koju planiraju Glamourozna Nikolina i njen Zoki, poznat po tome što kundakom pištolja tuče maloljetnike. Tako je to sa “poslovnim” neljudima u ovoj zemlji.


Planovi Šljivića nisu mali već grandiozni - žele stići Nešiće i Lučiće po broju izgrađenih stambeno-poslovnih objekata.


Tako namjeravaju da izgrade još deset stambeno poslovnih objekata. I sve to u Dečanskoj ulici, u Istočnom Novom Sarajevu, pdmah pored zemljišta koje su baš lako kupili Lučići; Onog gdje je nekad bio “Mofas”.



Neko bi se mogao zapitati odakle im pare? Pa ako nisu pale “sa neba”, sasvim izvjesno da je dobar dio stigao preko Foče. I drugih prelaza.


2.

Najavio sam već da će diler Igor Gašević i njegov klijent Dejan Šešelj, bliski saradnici Nenada Nešića, biti na listi DNS-a.



Tako se Klijent našao na izbornoj listi za opštinu Istočno Novo Sarajevo na mjestu broj 3, a diler na poziciji broj 13. 



Zaista, kada se pogleda njihov video snimak zajedničkog druženja, vrlo lako uočimo kakva je ta stranka DNS. “Opijena”!


3.

Gdje je optuženi bivši ministar Miloš Lučić? 


On zajedno sa bratom Mladenom Lučićem reklamira izgradnju već trećeg, kako se tvrdi, hotela “Snježna dolina” na Jahorini, u dijelu opštine Trnovo.


Nije im Ibro Berilo uhapšeni načelnik opštine Trnovo dao zemljište; Berilo, čije hapšenje sam najavio još u maju prošle godine, bio je načelnik opštine Trnovo, dijela koji je u Federaciji BiH.


Neko jeste, ali kao da je to i bitno, jer ionako niko ne istražuje šta rade raznorani šljivići, nešići, lučići i njima slični “poslovnjaci” iz “El Čapo kategorije”.