субота, 3. август 2024.

Dragana Kljajić, bliska saradnica Draška Stanivukovića i kandidat PDP-a za odbornika na predstojećim lokalnim izborima, prijeti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Piše: Slobodan Vasković

 

Posljednja dešavanja na političkoj sceni u Banjaluci pokazuju da je Draško Stanivuković u teškom nokdaunu, sa perspektivom da se iz iz njega ne podigne sve dok ga u lisicama ne odvedu u neki od kazneno popravnih zavoda.

 

Da je Stanivuković završio svoju političku karijeru jasno je svima. Da je to tako, najbolje se vidi po njegovim najbližim saradnicima, koji su sve nervozniji. 


Oni su itekako svjesni da će u oktobru tekuće godine da izgube sve privilegije koje su imali u protekle četiri godine.  

 


Jedan od tih saradnika je Dragana Kljajić. Ona je široj javnosti postala poznata u toku kampanje 2020. godine. Tada su ona i njen pomagač nasilno ušli u kuću jedne banjalučanke i fizički je zlostavljali.




 

Kao nagradu za njeno poltronstvo, Stanivuković je Kljajićevu nakon dolaska na poziciju gradonačelnika Banjaluke smjestio u Upravni odbor preduzeća „Eko Toplane“ Banjaluka.

 

CIK je, 02.08.o.g., objavio listu kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore. Na toj listi se može vidjeti da je PDP ponovo za odbornika u Banjaluci kandidovao Kljajićevu.

 

Naknada za članstvo u upravnom odboru od nekoliko hiljada KM i ponovna kandidatura očigledno nisu bili dovoljni da Kljajićeva potisne svoje nasilničke porive. 





Ona se ovaj put zadržala samo na prijetnjama, pa je tako poručila Aleksandr Vučiću, predsjedniku Srbije, da će proći kao Milo Đukanović, bivši predsjednik Crne Gore.

 

Kako je Milo Đukanović lice za koje se uveliko vezuje priča o hapšenju, to se može reći da Klajićeva predsjedniku Srbije poručuje ne samo da će biti smijenjen sa vlasti nego i uhapšen.