понедељак, 2. октобар 2023.

Nikola Kokanović, sin narodnog poslanika SP-a Zorana Kokanovića, ubio Nenada Markovića, policijskog inspektotra PU Bijeljina

Piše: S.V.


U Bijeljini je rano jutros, nekoliko minuta iza ponoći, ubijen policijski inspektor Nenad Marković, pripadnik PU Bijeljina, dok je ranjen Dalibor Bošnjaković, bivši inspektor PU Bijeljina.


ubijeni inspektor Nenad Marković

Markovića je, kako mediji navode, ispred noćnog kluba "Džil", likvidirao Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića, narodnog poslanika Socijalističke partije iz Brčkog.


Nikola Kokanović je uhapšen, a odranije je poznat po nasilnom djelovanju, te podmetanju eksplozivnih naprava i paljevini automobila.


ubica Nikola Kokanović

Njegov otac Zoran Kokanović, poslanik SP-a, režimske stranke, jedan je od tajkuna iz te partije, a enormno se obogatio na legalnom i ilegalnom priređivanju igara na sreću. Posjedovao je niz ilegalnih kladionica širom BiH.


Kokanović se obogatio i u drugim mutnim poslovima, a i on je bio u sukobu sa NN licima, o čemu svjedoči podatak da su, bukvalno, polupani i skroz srušeni spomenici na grobovima njegovih roditelja, početkom maja ove godine.


O tome je pisao samo lokalni portal iz Brčkog nula49.com, a prenio InfoBrčko.com, dok se drugi mediji nisu time uopšte bavili.