недеља, 19. јун 2022.

“Let” u Kukavičijem Gnijezdu


Piše: Slobodan Vasković


Danas lagano - Vlado Crta Đajić redovno vježba, ni sam ne zna šta - polijetanje, slijetanje, odbranu od napada protivničkih igrača. Fotografija je vrijedna pažnje, jer se može nazvati i kao “Let u Kukavičijem Gnijezdu”.


U Kukavičijem Gnijezdu poodavno, na marginama “jata”, leti i Slavko Mitrović, zli, mračni savjetnik Milorada Dodika.



Na marginama je on vrlo svjesno, jer vuče većinu konaca iz duboke sjene. 



Odatle poziva i radnike koji dovršavaju njegovu vilu kraj Slatine. Izgradnju te vile redovno pratim mjesecima - najnovija fortografija svjedoči da će biti gotova do izbora. A na izborima će biti gotov Mračnjakov Subjekt Savjetovanja.


Mali Zli Patuljak, poznat i kao Draško Stanivuković, patološki lažov, istinski je pripadnik Sektaškog Kukavičijeg Gnijezda. Sve što je obećao u kampanji za lokalne izbore je slagao.


Od najsitnijeg do najkrupnijeg obećanja - sve je bila laž.


Tako je obećao i da neće dozvoliti korištenje službenih vozila u privatne svrhe. I to je palo u vodu, jer njegova Tanja Palačković, stručni saradnik za nešto u Gradskoj upravi, službeno vozilo koristi danonoćno. Vozi službeno auto “Škoda Superb” koje je koristio bivši gradonačelnik igor Radojičić.


Nije jedina, ali jeste dokaz da je Mali Zli Patuljak baš sve slagao.  


Sitnica je to spram teškog kriminala (u kojem je Grad oštećen za milinske svote) koji je počinio Mali Zli Psiho, o čemu ću vrlo opširno pisati već naredne sedmice. I koji, što je vrlo interesantno, uvijek prikriva “performansom”.