петак, 26. јун 2020.

Radojičićev Sin City koncept

Foto moralne Nakaże: Radojičić ispred kuće Rađena, saučesnika u
ubistvu Davida Dragičevića "prozborio koju"
Piše: Slobodan Vasković

1.
"Ovo što sada radimo je široko političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine. Devet partija je postiglo sporazum koji treba da potpišemo 28. juna na Vidovdan, ako se nešto ne desi zbog ovih izbornih rokova
Ta platforma je otvorena za druge političke partije koje žele da se grad razvija, a ne da trošimo vrijeme na reality, besmislene poteze i šuplju propagandu”, rekao je nedavno za N1 Igor Radojičić, gradonačelnik građana Banjaluke koji glasaju za SNSD.

2.
Radojičić, posljednjih mjeseci, često koristi riječ “reality” kako bi pokušao omalovažiti svoje političke protivnike, a sebe učiniti značajnim, iako je tek moralna nakaza i sluga Milorada Dodika.

3.
Vrlo je bitno zapitati se šta je to “reality” za Radojičića?

4.
Da li je za njega “reality” ubistvo Davida Dragičevića i ukazivanje na to da zločin zataškavaju takozvane institucije RS - MUP RS i Okružno javno tužilaštvo, iako je opštepoznato da su u likvidaciji dvadesetjednogodišnjeg mladića učestvovali pojedini pripadnici policije?!

5.
Da li je za faličnog gradonačelnika “reality” kada se iščupaju dvije dunje zasađene na mjestu gdje je nađeno Davidovo tijelo i kada se, u kontinuitetu, uklanja svaki pomen na dječaka?!

6.
Da li su protesti koji su trajali mjesecima i u kojima se zahtijevala istina o ubicama i njihovim saučesnicima za Radojičića “relitiy” ili su tek “besmisleni potezi i šuplja propaganda”?!

Dok je, za Radojičića, očito, veoma smislen potez i pozitivna propaganda njegovo nedavno svjesno i namjerno fotografisanje pred kućom jednog od saučesnika u zataškavanju ubistva Đorđa Rađena!

7.
Da li je brutalno prebijanje građana, 25. i 30.12.2018., koji su protestvovali tražeći istinu o ubicama, za Radojičića “političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine”?!

8.
Da li je, sada već, višegodišnje javno demonizovanje žrtve teškog zločina  
za Radojičića “političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine”?!

9.
Očito jeste, jer se Radojičić nijednom nije oglasio po ovim pitanjima, sem što se pridružio progoniteljima onih koji traže istinu o ubistvu Davida: Podržava Progonitelje tužbom protiv dvoje mladih ljudi, organizatora skupa "Pravda za Davida", koji je održan 30. decembra 2018. godine; U predloženoj presudi traži se 178.445 KM odštete zbog, kako su iz uprave Grada naveli, onemogućavanja proslave Nove godine: Što je notorna laž!

10.
Radojičić je, sam po sebi, najveća banjalučka laž, a pitanja oko njegovih čestih “realitiy” ukazanja ima još veoma mnogo, ali ću podsjetiti samo na neka od njih.

11.
Da li je za Radojičića “reality” smaknuće trudnice Ilijane Manojlović i njenog nerođenog djeteta, kao i pokušaj prikrivanja tog zločina? I da li je ukazivanje da bi odgovorni morali biti kažnjeni, za njega, u grupi “besmislenih poteza i šuplje propagande”?!

12.
Očito da sve to za Radojičića jeste, jer on, ne obazirući se na leševe koji ostaju iza njegovih stranačkih prijatelja, priprema “široko političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine”, kada će u tom Gradu na prste moći da se izbroje oni koji ne glasaju za SNSD.

Radojičićev moto, kao i Sekte kojoj pripada, glasi: “Kome se ovako ne sviđa, može da ide”!

13.
Pitanja za Radojičića se roje: Da li je “reality” svako ukazivanje na to da se, pod teškim napadom pandemije, dok je stanovništvo bilo zatočeno u domovima kao u logorima, nije smjelo pljačkati otvoreno i bjesomučno, kao što se činilo i na taj način direktno doprinijeti pogoršanju zdravstvene situacije i daljem urušavanju zdravlja stanovništva? 

14.
Očito je da jeste, jer Radojičić nije ni riječi rekao o razbojničkim pjačkama, pa se podrazumijeva da je to za njega istinsko “široko političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine”. 

Kao što je, izvan svake razumne sumnje, za Radojičića “reality” konastatacija da za naglo pogoršanje epidemiološke situacije, eksploziju napada virusa, koji hara ovih nedelja, ključnu krivicu snose oni koji su upravljali pandemijskom krizom, jer su poodavno izgubili svaku kontrolu nad koronom, a nikako građani, koji su bili i ostali njene žrtve. 

15.
Međutim, ni po ovom pitanju se ne postavlja pitanje odgovornosti nadležnih; Bar to Radojičić ne čini i svaka priča o tome je za Faličnog pokušaj neprijateljskog udara na “široko političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine”.

16.
Isto to je i gubitak hiljada radnih mjesta, posebno u Banjaluci, kao i činjenica da je Banjaluka bila i još uvijek je najizloženija napadu virusa, iako je na njenom čelu tako “fini” i “uglađeni” politički lešinar, koji jedino razmatra kako se dokopati još jednog mandata i, koliko toliko, zadovoljiti sopstvene masovne i masivne frustracije; Sve izvan toga za Radojičića je niz “besmislenih poteza i šuplje propagande” kojima se pokušava spriječiti “široko političko okupljanje oko koncepta Banjaluke 2025. godine”. 

17.
Široko okupljanje palanačke kvazielite, intelektualno i moralno teško osakaćene, spremne na svako zlo, kreatora mentalno zaostale stvarnosti koju živimo i u kojoj taj ološ jedino može biti nešto, garant je nastavka Egzodusa i dalje svođenje Banjaluke na surovi geto, logor, u kojem je Životinjama sve dozvoljeno, dok za Homosapiense nema mjesta.

18.
Reality koji su stvorili Falični Radojičić i njegovi nadređeni je Sin City, kojim gospodare Prodavci i njihovi Poslodavci. 

19.
Luda smirenost umornih od jurnjave u očima onih koji ne žele da se suoče sa problemima, ne garantuje im brz odlazak, iako su svi njihovi “čekovi” poodavno oteti i naplaćeni.

20.
Prodavac radi polako, ali sigurno.