среда, 29. август 2018.

Mitrić, visoki funkcioner MUP RS, vodeće osobe iz Grupe “Pravda za Davida zaveo kao “teroriste”; Pojedini inspektori se pobunili protiv njegovih nezakonitih radnji

piše: Slobodan Vasković 

Dejan Mitrić, načelnik Jedinice za prevenciju u Upravi za borbu protiv terorizma, nastavlja sa nezakonitim prisluškivanjem najznačajnijih osoba iz Grupe “Pravda za Davida”, na čelu sa Davorom Dragičevićem, ocem Ubijenog Davida Dragičevića.

Mitrićeva jedinica radi monitoring telefona, a da bi to mogao da čini, on je najvažnije osobe iz Grupe “Pravda za Davida” zaveo kao “teroriste”.

Pojedini inspektori su se pobunili protiv Mitrića zato sto nezakonito radi monitoringe telefona osoba iz Grupe “Pravda za Davida”. 

Neki od njih su napisali službene zabilješke na te okolnosti, ali to nije spriječilo Mitrića da nastavi sa svojim prljavim poslovima, o kojima sam pisao još u junu.

Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, takođe, nastavlja da radi mimo zakona. Jedinica za posebne operativne poslove, koja je pod njegovom komandom, radi praćenje najznačajnijih osoba iz Grupe “Pravda za Davida”. Potpomognuta je sa nekolicinom operativaca iz Uprave za organizovani kriminal.

Interesantno je da je Ilić u ove svrhe nabavio nekoliko novih automobila i uposlio nove operativce.

Svi ovi nezakoniti poslovi imaju samo jedan cilj: Spriječiti otkrivanje Naručilaca Ubistva, Ubica i pomagača, ali i pokušati rasturiti Grupu “Pravda za Davida”.

To što rade Mitrić, Ilić i ostali jeste stvarno terorisanje građana koji mirno već pet mjeseci traže Istinu o Naručiocima Ubistva i Ubicama Davida Dragičevića.

Upravo je Ilić jedna od ključnih osoba koja to ne dozvoljava, zajedno sa Draganom Lukačem, ministrom unutrašnjih poslova, direktorom Policije Darkom Ćulumom, načelnikom Uprave za borbu protiv terorizma Nedeljkom Luburom, te tužiocima Želimirom Lepirom, Daliborom Vrećom, Sašom Labotićem, Miodragom Bajićem, Mladenom Mitrovićem.

David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.

Davor Dragičević
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Lukačev savjetnik Predrag Ćeranić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)

Dejan Mitrić, Luburin poslušnik, komanduje odredom za praćenje Davora Dragičevića i još dvije osobe iz Grupe “Pravda za Davida”, kao i odredom policijskih botova, zaduženih da na mrežama najgnusnije i najprljavije vrijeđaju Ubijenog Davida i njegove roditelje (10.06.2018.)

piše: Slobodan Vasković

Dejan Mitrić
Dejan Mitrić, načelnik Jedinice za prevenciju u Upravi za borbu protiv terorizma, komanduje policijskim odredom botova koji na mrežama šire prljave i gnusne laži kako o Ubijenom Davidu, tako i o njegovoj majci Suzani i ocu Davoru.

Na taj način, pojedini pripadnici policije, uvučeni su u odbranu teškog zločina. I to po naređenju Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova, Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal i Nedeljka Lubure, načelnika Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma. 

Lubura je Mitriću direktno nadređen. Lubura je zet Dragana Lukača.

Mitrić ne zna ništa o borbi protiv terorizma, ali postaje sve upućeniji u najprljavije rabote botova na mrežama.

Sam Mitrić djeluje kao bot, ima desetak lažnih profila, a zajedno sa njim u “Odredu” radi još nekoliko inspektora, zaduženih za plasiranje najprljavijih i najgnusnijih uvreda i još niz operacija, posebno na FB.

Uz to, Mitrić je direktno zadužen za fizičko, audio i video, opserviranje Davora Dragičevića i još najmanje dvije osobe iz Grupe “Pravda za Davida”.

Polovinom maja objavio sam da su Davor Dragičević i još nekoliko lica, koja su svakodnevno sa njim, stavljeni pod dvadesetčetveročasovni nadzor. 

Za praćenje, fotografisanje, snimanje… zadužena je Uprava za borbu protiv terorizma, na čijem čelu je Nedeljko Lubura, Lukačev zet.

Cilj akcije je “kompromitacija Davora i njegovih saradnika”, a intenzivirana je nakon što je Davor Dragičević odbio prljavu nagodbu o “Žrtvenim Jarčevima”. 

U toj akciji angažovano je najmanje deset pripadnika Uprave za borbu protiv terorizma, četiri vozila i oprema potrebna za snimanje.

Mitrić lično vodi i ovu operaciju, koja je potpuno nezakonita i zbog čega će, prije ili kasnije, morati da odgovara. 

Mitrićeva karijera je slika uspona jednog beskarakternog neznalice, poltrona, zaduženog za pranje prljavih poslova svojih šefova. 

Počeo je raditi 2004. godine “na vozilima”, zajedno sa Viktorom Latinovićem, još jednim iz klase “Grupa Najpokvarenijih Policajaca”. (Latinović je trenutno na poziciji načelnika krim tehnike u KTC-u).

Odatle, zbog sumnji na zloupotrebu službenih ovlaštenja, Mitrića sklanjaju u Odjeljenje za monitoring, da bi 2013. godine bio postavljen na mjesto načelnika Odjeljenja za organizovani kriminal. 

Postavljen je iako nije ispunjavao uslove zbog čina i radnog staža. 

Nedeljko Lubura ga preuzima 2015. godine i postavlja na mjesto načelnika Odjeljenja za prevenciju u Upravi za borbu protiv terorizma.

Ove godine Mitrić dalje napreduje i postaje načelnik Jedinice za prevenciju, umjesto Predraga Kudrića. 

Jedinica se sastoji iz dva odjeljenja - odjeljenje za prevenciju i odjeljenje za analitiku. 

Mitrić je unaprijeđen u čin samostalnog inspektora, a ima aspiracije da dobije čin Glavnog inspektora, što mu dosad nije pošlo za rukom.