понедељак, 20. август 2018.

Davor: Pobjegli su i Lepir i Vrećo; Doći ćemo opet i kampovati pred Tužilaštvom

piše: S.V.Davor Dragičević rekao je da su Glavni okružni tužilac Želimir Lepir i postupajući tužilac Dalibor Vrećo pobjegli iz zgrade Okružnog tužilaštva.

“Pobjegli su i lepir i Vrećo. Doći ćemo opet. Tada ćemo kampovati”, rekao je Davor Dragičević.Miro okupjanje građana, koji protestuju zbog skrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića, završilo je bez incidenata.

David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.

Davor Dragičević
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Lukačev savjetnik Predrag Ćeranić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)