петак, 30. мај 2014.

Režimski ljudski faktor ponovo zakazao: Stotine studenata nestalo iz kadra

piše: Slobodan Vasković

Režimu baš ne ide. Nikako.
Nisu se okrenuli samo građani protiv njih, već i tehnika. I to režimskih medija.

Kamere su „prolupale“, montaže „poludjele“, a režimski nazovinovinari, ti siroti mali hrčki, drhtavim glasićima pokušali su nadomjestiti sve tehničke nedostatke. Uzalud.

Ekskluzivna vijest glasi da je stotine studenata nestalo u nepoznatom pravcu iz Doboja i Šamca. Preciznije, 550 ih je nestalo, jer ih je jedva pedesetak bilo prisutno na postrojavanju i smotri koju je izvršio Brigadir, imenom Milorad Dodik zvani Udarnik.    

SRNA je prvo Udarnički najavila da je u Doboj i Šamac stiglo 600 studenata na radnu akciju čišćenja. Interesantno je da je Brigadir povjerovao SRNI, iako on najbolje zna koliko ta nazoviagencija laže.

Ne budi mu mrsko, Udarniku našem; spremi se on na brzaka, kežual takoreći, i bez bijelih čizmica, te sjede u Helikopter i pravac Doboj.

Tamo ga je dočekao nekakav Bucko, kojeg su predstavili kao šefa studenata, iako neodoljivo podsjeća na predsjednika Udruženja Mladih Poltrona.

Osim Bucka, prisutne su bile i kamere režimskih ATV-a i RTRS-a, kao i medijsko krilo antirežimskih snaga - BNTV.

Krenulo je kadriranje tokom postrojavanja.    

Udarnik je postrojio Brigadu, ali, kako je on vizionar zagledan u budućnost, nije ni vidio da mu fali 550 studentskih duša.

Snimali su ATV-ovci i RTRS-ovci sa svih strana i iz svih uglova, padao im je na um i helikopter, ali pedesetak ostaje pedesetak, ma šta direktive govorile.

Zato su tu nazovinovinari, ti siroti mali hrčki.

Prvo su na probakinačkoj ATV izvijestili da je u Doboju čistilo „na stotine studenata“, a prikazali su njih pedesetak, da bi se potom preselili u Šamac i „istinito“ nam saopštili da ih je tu svih 150, a nisu prikazali nijednog. Čak ni Bucka.

Nakon toga slijedio je krešendo na RTRS-u. Oni su u izvještaju svih šesto odmah strpali i u Doboj i u Šamac, ali tehnika se nije dala - prikazala ih je tek pedesetak.

BNTV je prikazala njih pedeset, odnosno onoliko koliko ih je i bilo.

Šta reći, sem da je režimski ljudski faktor ponovo zakazao!

https://www.youtube.com/watch?v=gXL6SiA7PqE&feature=youtu.be