четвртак, 21. март 2024.

Jahtica "otplovila" za 100.000 evra: Mali Zli Patuljak želi da postane Vlado Crta Đajić, a Borenoviću je namijenio ulogu Ćurle


Piše: Slobodan Vasković


Draško Stanivuković, Mai Zli Patuljak (MZP) političke scene u RS, obožava da ima profile na raznoraznim mrežama, pa čak i na platformi za prodaju/kupovinu “OLX”.


Preko te platforme Mali Zli Patuljak prodaje automobile, i to veoma skupe, ali i jahticu koju je posjedovao.


Prve dvije fotografije svjedoče da je MZP zaista aktivan na “OLX”.



Mercedes je prodan, a prodana je i jahta. Za 100.000 evra.



Evo i performansi jahtice.



Ono što je interesantno jeste da je Mali Zli Patuljak svoj profil na “OLX” nazvao “Vlado 1993”.



Pretpostavljam da mu je inspiracija za ime profila bio Vlado Crta Đajić (VCĐ), predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, jer MZP žarko želi da konačo postane VCĐ; Preciznije da postane predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka umjesto Vlade Crte Đajića.


Što ti je podsvijest: Malo je Malom Zlom Patuljku što je kandidat Milorada i Igora Dodika za gradonačelnika Banjaluke, rado bi tu ulogu unaprijedio kao predsjednik GO SNSD Banjaluka.


Od toga, zasad, nema ništa, pa je odlučio da, bar, na “OLX” bude Vlado. A i Crta.


Milan Ćurlić Ćurla i Vlado Crta Đajić

Mali Zli Patuljak i dalje je “kamen temeljac” raspadnutog PDP-a u kojem je i i “kamen temeljac” u dobroj mjeri razbijen. Ostalo je nekoliko krhotina za koje se, rame uz rame sa Branislavom Borenovićem, bori protiv Igora Crnatka i Milka Grmuše za nominaciju ispred te mrtve partije.


Branislav Borenović Ćurla i Draško MZP Stanivuković

Stranivuković ima podršku Branislava Borenovića kojem je namijenio ulogu Ćurle, ukoliko mu pođe za rukom da postane Vlado Crta Đajić.


Što se tiče Land rovera - završeno.