четвртак, 30. новембар 2023.

Reakcija člana porodice Miloša Obradova na tekst “Obradov i Samardžija, na ulazu u Hram na Palama, pokušali likvidirati Pavlovića”


Piše: Slobodan Vasković


Na tekst “Obradov i Samardžija, na ulazu u Hram na Palama, pokušali likvidirati Pavlovića”, reagovao je član porodice Miloša Obradova. Poznato mi je ime, ali ga ne navodim iz razumljivih razloga.


Reakciju prenosim u cijelosti, a moja pojašnjenja određenih situacija su u zagradi. Uz reakciju, priložene su i fotografije koje objavljujem.


Pozdrav moj Slobodane,

kad si već tako realan, onda napiši i kako Obradov ni kriv ni dužan odleža za policajce u samici 9 mjeseci,a pet kamera ga snimilo na Palama za vrijeme ubistva policajaca.


(Ovaj dio reakcije odnosi se na ubistvo dvojice sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Nih dvojica ubijeni su 26.10.2018. godine. Pos istragom jeste bio Miloš Obradov, ali se ispostavilo d aon nije učestvovao u likvidaciji. Za likvidaciju dvojice sarajevskih policajaca sudi se Savi Marinkoviću, Aleksandru Macanu i Marku Trifkoviću).


Član porodice Obradova dalje navodi da je “nekom odgovaralo da se zatvori dječak od 20 godina dok se svi dokazi posakrivaju”.



“A prije zatvaranja su ga dobro mučili 24 sata i tjerati da skoči sa 4 sprata.

E pa eto druže moj koliko je on imao veze i vezice, ne dao Bog nikom, al’ nekom je odgovaralo da njega pokaže prstom”, navodi član porodice Obradov.



Pojašnjava i kako je došlo do brutalnog premlaćivanja Pavlovića, uz tvrdnje da Obradov nije učestvovao u paljenju automobila Bojana Milovića.


Gospodine Vasković, hoćete da vam ja kažem zbog čega je došlo do tuče: taj isti Miloš Pavlović je davao lažne izjave u Sarajevu, zbog čega su Stefan i Miloš mučeni u Sarajevu, a to veče u ‘Mistiku’ je, ničim izazvan udario Miloša (Obradova, op.aut.), flašom u glavu, a onda ih je sa nožem čekao na ulici i tada su mu oteli nož i došlo je do tuče.


Što se tiče auta Bojana Milovića i paljevine, oni su tu veče sjedili sa Bojanom i Bojan im se izvinio i Bojan zna da mu nisu oni zapalili auto, zna Bojan ko je to uradio”, napisao je na kraju reakcije član porodice Miloša Obradova.