четвртак, 25. фебруар 2021.

Protiv Dodikovog Udo Borisa Udovičića, Šugo Bota, potvrđena optužnica zbog zvjerskog prebijanja supruge: Bolesna Životinja je supruzi prijetio da će je ubiti, izbio joj kompletnu donju vilicu, nagnječio očnu jabučicu, nos…, izbacio je iz auta u nenaseljenom predjelu…; Za takvo nasilje Dodik je svog Udo Šugo Bota nagradio sa 760.752 KM iz IRB-a RS, kako bi mu popravio rejting na društevim mrežama (dokumenti)


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik okružen je, svojom voljom i izborom, kriminalcima najvećeg kalibra, makroima, narko dilerima, nasilnicima, ubicama, ali i onim najbjednijim sojem - Životinjama koje tuku supruge, dok se u javnosti predstavljaju kao “uzorni” građani, koji čine sve za “spas” Republike Srpske.


2.

Jedna od tih Životnja je i Dodikov Udo Boris Šugo Bot Udovičić, diler koji već osam godina prodaje opijate maloljetnicima, makro i bijedni, našmrkani pacov, koji zvjerski premlaćuje suprugu.


3.

Upravo zbog toga je Okružo javno tužilaštvo Banjaluka podiglo optužnicu protiv Borisa Udovičića, zvanog Udo, 19.05.2020. godine u predmetu broj: T 13 0 KT 0051311 20, zbog nasilja u porodici.

 

4.

Optužnicu je potvrdio Osnovnu sud u Banjaluci, a suđenje bi tebalo da počne veoma brzo. 


5.

Jezivo je čitati detalje optužnice protiv Dodikovog Udo, način na koji je polomio suprugu u automobilu i izbacio je kraj puta u nenaseljenom predjelu.



6.

Takvo što može učiniti samo psihopata, spreman na svako zlodjelo prema slabijima, istovremeno duboko povijen, preciznije prostrt kao prljava ponjava, pred jačima od sebe.


7.

Dodikov Udo - Boris Šugo Bot Udovičić je rijetko viđen psihički bolesnik koji je, kao takav, pravi reprezent Dodikovog najbližeg okruženja; Kako njegovog, tako i najbližih mu političkih saradnika iz vrha Sekte. 


8.

Tužilaštvo tereti Dodikovog Udo da je 22.11.2019. godine, (u periodu od 21 do 22 časa u Banjaluci), na putu Banjauka - Slatina, teško pretukao svoju suprugu Tamaru i “primjenom nasilja ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet oštećene”.


9.

Surovo prebijanje sopstvene supruge makro, narko diler i narkoman Dodikovo Udo, izvršio je u automobilu “pasat”. 


10.

U optužnici se navodi da je poslije verbalnog sukoba sa suprugom, prijetio da će je ubiti. Nakon prijetnji ubistvom, udario je, kako se u optužnici tvrdi, šest puta šakom u glavu, grudni koš, lijevu ruku, izgrebao je noktima…


11.

“Nanio joj je tjelesne povrede u vidu nagnječenja očne jabučice, sa krvnim podlijevanjem kapka lijevog oka, oguljotinu na lijevoj polovini lica, nagnječenje nosa, krvni podliv, sa otokom lijevog obraza, nagnječenje donjevilične regije, s potpunim iščašenjem oba donjevilična zgloba, oguljotinu u predjelu lijevog ramena, krvni podliv na prednjoj srani grudnog koša, krvni podliv regije lijeve nadlaktice, oguljotinu regije desne podlaktice, krvno podlijevanje lijeve šake, nakon čega je oštećenu istjerao iz vozila i ostavio u nenaseljenom mjestu blizu puta”, navodi se u optužnici. 


12.

Još se kaže da je primjenom nasilja “ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet člana svoje porodice”.


U optužnici se još navodi da je Dodikovo Udo počinio krivično djelo “nasilje u porodici ili porodičnj zajednici iz člana 190. stav 1. KZP RS”.


13.

Kada se pažljivo pročita optužnica uočljivo je da broj navedenih udaraca ne odgovara broju nanesenih povreda i da je, sasvim realno, da je podli, podmukli, mali, crvljivi, zli narkopacov izbacio suprugu iz automobila u vožnji. I da opet njegovi šefovi iz kvazielite štite.


Ovakvo nedjelo trebalo je kvalifikovati kao pokušaj ubistva, a ne kao “nasilje u porodici”, jer kada se iščita optužnica, nema dileme da je Dodikov Udo, taj truli kompleksaš i psihopata, imao namjeru da likvidira suprugu.


Ono što je interesantno je da se u optužnici navodi da je šugavo Dodikovo pseto “slabog imovnog stanja”.



14.

Mora da je to izazvalo “sažaljenje” kod Dodika pa je natjerao IRB RS da mu dodijeli 760.752 KM, kako bi angažovao psihopate slične sebi da poprave imidž “Lidera Psihopata" na mrežama.


15.

IRB je, na namještenom tenderu, 22. decembra 2020. godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je "vlasnik" Udo Šugo, na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“.



Navedene usluge IRB-u uopšte nisu potrebne, ali su novac morali dati Dodikovom Udo, jer ga je preporučio Dodikov setrić Vico Zeljković kao “stručnjaka za mreže”, iako je bolesni štakor po zanimanju ugostiteljski tehničar.


16.

U vrijeme kada je dobio novac od IRB-a po Dodikovom nalogu, Dodikov Udo Šugo Bot već je imao potvrđenu optužnicu za životinjsko prebijanje supruge.


Upravo takvi retardi, poput Šugo Bota, jesu najomiljeniji Dodiku i njegovim saradnicima.  


17.

Nema nikakve dileme da je Dodik znao da je Šugi Botu potvrđena optužnica zbog zvjerskog premlaćivanja supruge, da je njegov Udo narko diler koji prodaje opijate maloljetnicima, da se bavi prostitucijom, ali preporuka sestrića Vice Zeljkovića i Treće osobe (koja sa Dodikom stoji iza Vice i o kojoj ću tek da pišem), kao i Šugino prijateljstvo sa Stefanom Cvijanovićem, sinom Željke Cvijanović, bili su “neoborivi” argumenti da se “tehničaru pokušaja likvidacije supruge” da 760.752 KM narodnog novca. 


18.

To sve govori i o Dodiku i njegovoj vlasti, svakom od onih koji je čine.


19.

Šugo se dokopao para, ali je, dok je držao noćni klub “Millenium”, ostao dobavljačima dužan najmanje sto hiljada KM, a još dva puta toliko ima dugova po raznim drugim osnovama. 


U “Milleniumu” je počela njegova karijera šmrkavca i narko dilera koji prodaje opijate maloljetnicima; U “Milleniumu” su on i njegovi izbacivačl dileri prebijali maloljetnu djecu bestijalno, dok se od batina ne bi onesvijestili, ostavljajući ih u lokvama krvi. O tome je izvijestio RTRS 21.05.2013. godine.



Isti posao - dilerski, unaprijeđen prostitucijom, nastavio je u Sodoma i Gomora klubu “Drama” koji je držao Vico Zeljković. 


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Dodikov Udo


U tom lokalu Stefan Cvijanović je četiri puta jedva ostao živ - valjda mu se mati potrudila da sazna zašto; Već sam je uputio gdje treba tražiti video klipove tih dramatičnih scena u “Drami”, koje je Šugavi Bot uredno snimio, pa potom snimke dijelio!



20.

Zašto je Dodikov Udo “slabog imovnog stanja”: Crtanje je preskupo, jer retardirani bijednik vuče previše dnevno, tako da sve zlo što radi - čini samo za crtu više i privilegiju da bude Dodikov Udo, kao i Vicin Udo i Stefanov Udo, riječju mlohavi, jadni, iskompleksirani Šugavi Bot!


21.

Dok zlostavljač i ubica u pokušaju, koji je namjeravao likvidirati suprugu izbacujući je iz automobila u pokretu, vrati dugove, malo šta će ostati za Dodikovu promociju na mrežama. 


Međutim, to je manje bitno; Najvažnije je znati kakav je Monstrum Dodik kada svu tu Gamad, poput Šuge Bota, koji prebija sopstvenu suprugu, iskazujući spremnost i da je likvidira, okuplja oko sebe i daje im narodni novac! (nastaviće se i neće prestati još dugo)