понедељак, 1. фебруар 2021.

Momčilo Ajhman Antonić moli Lukača, zaštitnika njegove Zločinačke Porodice, da ga spasi krivičnog gonjenja; Kako su Dodik i Radojičić ponižavali Ajhmana; Nacistički Idiot je mislio da može postati šef GO SNSD BL, a ostaće i dalje samo ofucani stranački štakor


Piše: Slobodan Vasković


1.

Momčilo Ajhman Antonić, mladi Nacista SNSD-a, osim što je neinteligentan, nekreativan, mali stranački miš, uz sve je i oličenje kukavice velikog kalibra, koja drhti od sopstvenih fašističkih postupaka.

2.

Nakon što je Ivana Begića, odbornika PDP-a u skupštini Grada Banjaluka, okarakterisao da je “ustaša… dominantno ustaške krvi” i ustalasao javnost, malo nacističko govno Antonić, narodni poslanik, dva dana, 30. i 31.01.2021., panično je pozivao Dragana Lukača, šefa Hunte i Zločinačkih Organizacija, da nađe policajca koji će mu izdati prekršajni nalog, koji bi intelektualno satruli Ajhman platio.


Plaćajući kazneni nalog, Ajhman smatra da bi uspio izbjeći krivično gonjenje koje mu slijedi!


Lukač je zaštitnik Zločinačke Porodice Antonić.


3.

Lukač, koji vikende koristi za ubijanje životinja iz sadizma, obećao mu je to učiniti, jer time žele preduhitriti krivični postupak. 


Lukač i "kroner" Đuro Antonić, brat Ajhmana


Telefoni unutar MUP-a užarili su se preko vikenda, ali Lukač je naišao na velike probleme, jer nije uspio naći policajca koji će izdati prekršajni nalog.


4.

U policiji su svjesni da, ukoliko izdaju prekršajni nalog, sa namjerom da spriječe krivično gonjenje Naciste Antonića Ajhmana, podliježu krivičnoj odgovornosti, jer na taj način pokušavaju spriječiti procesuiranje teškog krivičnog djela koje je počinio Idiot Antonić.


5.

Ajhman Antonić je, inače, kao i Dodikov rektalni higijeničar Igor Žunić, jedan od “Irvasa” SNSD-a, koji su, suštinski, zadnje Rage, kako ljudske i tako i političke. 


Žunić će se iz ove nacističke priče i izvući bez kazne, ali Ajhman neće.


6.

Bilo koji policajac koji mu izda prekršajni nalog dobiće krivičnu prijavu.


Polako, ali sigurno, prolazi vrijeme kada su Nacisti, Životinje, Volovi, Rage… koji su ponekad maskirani kao “Irvasi”, žarili i palili pravosuđem. 


7.

Bitno je znati da je Zločinačka Porodica Antonić dio SNSD-ovog klana Željka Cvijanović - Zoran Tegeltija - Dragan Lukač. 


Antonići, sa Ajhmanom, kao udarnom Ragom su posljednje četiri godine unutar Gradskog odbora Banjaluka radili direktno protiv Moralne Nakaze Igora Radojičića.


Nije tu riječ ni o kakvim moralnim ciljevima, već pokazivanju mišića unutar te neonacističke sekte i pokušaji Antonića da od Ajhmana naprave nešto više od ofucanog glodara.


8.

U martu 2019. godine Momčilo Ajhman Antonić, koji je tada još uvijek bio odbornik u Skupštini Banjaluke (kasnije je prešao u Narodnu skupštinu, kada je Zoran Tegeltija postao predsjedavajući Savjeta ministara BiH, krajem decembra 2019.) tražio je formiranje Odbora za kontrolu projekata iz oblasti saobraćajne infastrukture. 



Radojičić ga je tada javno ponizio, izjavivši da neće ni razmatrati taj prijedlog.


Radojičić je znao da je to pokušaj udara na njega, preko Retarda Antonića, iza kojeg stoje Cvijanovićeva, Tegeltija i Lukač.


9.

Odmah je reagovao tako što je Ajhmana gurnuo na margine Gradskog odbora Banjaluka, a potpuno ga je dotukao kada ga nije htio staviti ni na listu za lokalne izbore 2020. godine. 


10.

Sukob između Radojičića i Zločinačke Porodice Antonić kulminirao je u toku protekle kampanje, kada se Savo Antonić, “Kum FirmeFamilije”, pred Miloradom Dodikom, izgalamio na Radojičića, prijeteći mu zato što je, kako je tvrdio, četiri godine ponižavao njegovog sina, Nacistu Momčila Ajhmana.


11.

Kako su istraživanja u posljednjih 15 dana kampanje (prije lokalnih izbora, 15.11.2020.) pokazala da će Radojičić biti teško poražen, Dodik je naredio klanu Tegeltija-Željka-Lukač da se uključe u kampanju. 


12.

Zato su Radojičić i Cvijanovićeva obišli zajedno čak i neke štale, kako bi se uvjerili da li im je sva marva na broju, posebno ona poput Žunića. 



Međutim, našli su samo Rage, a rezultat je, na kraju, bio poražavajući po njih oboje. 


13.

Mladi Momčilo Ajhman Antonić morao je progutati sva poniženja koja je četiri godine trpio od Radojičića, te je poput zadnjeg nacističkog licemjernog smeća, 13.11.2020., napisao FB post podrške Radojičiću.


Iz samog posta vidljivo je da je napisan “na silu” iz dva razloga: Jer je Ajhman polupismen i jer je Ajhmanu teško zavrnuta ruka da to nekako naškraba!!!



14.

Nakon liferovanja Radojičića, Ajhman je sebe zamislio na funkciji predsjednika Gradskog odbora Banjaluka. Što samo svjedoči koliko je to nacističko govance neinteligentno, nekomopetentno, isprazno i zaostalo, a njegova argonacija je tek skup otrovnih fekalija od kojih je sastavljen.


Međutim, niko tu Nacističku Budalu i, što ne reći, Fašističku Svinju u stranci ne doživljava ozbiljno, te nije ni uzet u razmatranje čak ni u najmorbidnijoj šali, a u igri za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci su Vlado Đajić i Ranko Škrbić.


15.

Novo teško poniženje u SNSD-u, koje ukazuje da Ajhman jeste Raga, ali i mali miš, koji mora da bespogovorno sluša, uključujući hronične kompleske koje mu nabija Draško Stanivuković svojim političkim uspjesima, na površinu su izbacili nacistički karakter Kretena.


16.

Na kraju, mladi Denis Šulić, član SNSD-a i potpredsjednik NSRS,  trebao bi javno iznijeti svoj  stav o fašističkim napadima stranačkih kolega na pripadnike drugih naroda. 


17.

Prije nekoliko dana su se Šulić i Ajhman družili sa Mladenom Ilićem, mladim predsjednikom Skupštine Grada, u prostorijama Gradske uprave Banjaluka, pa je to razlog više da Šulić iznese svoj stav.


Ilić je previše zabrinut zbog moguće revizije poslovanja Centra za razvoj sela! (nastaviće se)