уторак, 2. фебруар 2021.

Ivan Begić podnio krivičnu prijavu protiv Momčila Ajhmana Antonića i traži njegovo krivično gonjenje; Da li će Tata Savo uspjeti kupiti tužioce?!


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ivan Begić, odbornik PDP-a u skupštini Banjaluke, podnio je krivičnu prijavu protiv Naciste Momčila Ajhmana Antonića, poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS.


2.

Begić zahtijeva od OJT, kojem je krivična prijava protiv Naciste Ajhmana, upućena 02.02.2021. godne hitno procesuiranje zbog krivičnog djela “podsticanje nasilja i mržnje”.


3.

Malo nacističko smeće Antonić je prije nekoliko dana Begića okarakterisao kao “ustašu… dominantno ustaške krvi”, javno je odbio da se izvini, postavljajući uslove za to, što dovoljno svjedoči o kako retardiranoj i opasnoj osobi se radi.



4.

Očito je Ajhman ubijeđen da će mu tata Savo Antonić, Kum Zločinačke Porodice, koja je enormno bogatsvo stekla pljačkajući građane RS, preko svojih firmi “Venera” i MMSCODE”, uz superviziju Zorana Tegeltije i Milorada Dodika, kupiti oslobađajuću presudu.


5.

Mali fašistički pacov Antonić danima je molio Dragana Lukača, šefa Hunte i Zločinačkih Organizacija, da se cijeli slučaj riješi prekršajnom prijavom, koju bi tata Savo platio, kao što je platio i odbornički, a potom i mandat poslanika u Narodnoj skupštini, ali Lukač nije našao policajca koji bi to učinio. 



6.

Razlog je jednostavan - bilo koji policajac bi zbog toga dobio krivičnu prijavu, jer bi učestvovao u zataškavanju krivičnog djela.


7.

Dok je Milan Tegeltija bio na čelu VSTS nije bilo sumnje da bi ovakva krivična završila u košu za smeće, pa će zaista biti interesantno vidjeti kako će reagovati nadležni iz OJT Banjaluka, nakon što Potkovani više ne žari i pali i u rangu je Nule.


8.

Ovaj slučaj je veoma bitan koliko za samog Begića, koji je izložen nacističkom linču Antonića, toliko i zbog javnosti koja će, na osnovu onoga što preduzme OJT Banjaluka, moći zaključiti da li tužioci i dalje rade isključivo u korist tajkuna, kriminalaca, bahatih, neobrazovanih, nasilnih pripadnika Režima ili su počeli da rade u korist građana?! 


9.

Niko iz SNSD-a, stranke kojoj pripada Ajhman Antonić, nije osudio njegovu nacističku izjavu, tako da ne bi trebalo uopšte iznenaditi da je naručena iz vrha sekte. (nastaviće se)