среда, 27. јун 2018.

Tokskiološki nalaz iz Beograda: U krvi Davida Dragičevića nisu pronađeni nikakvi narkotici - ni LSD ni THC

Piše: Slobodan Vasković

U krvi i urinu Ubijenog Davida Dragičevića nisu pronađeni nikakvi narkotici - ni LSD ni THC, potvrdio je toksikološki nalaz urađen u Beogradu.

Taj nalaz stigao je u Okružno tužilaštvo Banjaluka, ali ga oni skrivaju i od javnosti i od svakog onog ko nije na njihovoj liniji pokušaja zataškavanja zločina Teškog Ubistva.

Ova informacija potvrđena mi je iz dva nezavisna izvora.

Tužioci Želimir Lepir I Dalibor Vrećo, saučesnici u zločinu, i dalje čine sve da pokušaju zataškati likvidaciju Davida Dragičevića, jer im je tako naredio Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, takođe Saučesnik u zločinu.

Uz to, Lepir i Vrećo nisu zadovoljni ni zagrebačkim vještačenjem obdukcionih nalaza Željka Karana i Ivice Milosavljevića, koje nije odmaklo dalje od onog što su pomenuti patolozi napisali. A to je, manjeviše, bezvrijedno.

Dokazao sam prethodnih dana da je Karanov nalaz potpuno bezvrijedan, jer je u njemu iznio šokantnu činjenicu da se David utopio, iako nema muljevitog sadržaja u svim disajnim organima, što je nemoguće; Ivica Milosavljević nije mogao, reobdukcijom, ni dokazati da se David utopio u kanalizaciji Crkvena. Samim tim, pitanje smislenosti zagrebačkog vještačenja je krajnje upitno.

Osim navedenog, za Lepira i Vreću najveći je problem objasniti otkud predmeti iz Kuće Rađena u džepovima Davida Dragičevića, kada on u toj kući nije uopšte bio, niti o tome postoji bilo kakav dokaz - ni DNK ni bilo koji drugi.

Uprkos svemu, Lepir i Vrećo, pod snažnim pritiskom Lukača, Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal, direktora Policije Darka Ćuluma i Nedeljka Lubure pokušavaju iznaći način da dokažu nemoguće - kako David nije ubijen, već je njegova smrt zades.

David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.
Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)