среда, 26. децембар 2018.

Nakaza Radojičić ni riječi osude brutalnog nasilja nad građanima Banjaluke




piše: S.V.

Politička nakaza Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, nijednom jedinom riječi nije osudio brutalno nasilje Stranačke Milicije Milorada Dodika, Željke Cvijanović i Dragana Lukača nad građanima Banjaluke.

Nakaza Radojičić nijednom jedinom riječi nije osudio hapšenje roditelja ubijenog Davida Dragičevića, zbog čega su dvoje maloljetne djece Suzane Radanović nekoliko časova ostali bez ikakve zaštite; Nakaza Radojičić nijednom jedinom riječi nije osudio pokušaj lomljenja vrata Drašku Stanivukoviću, hapšenje i teško premlaćivanje aktivista Grupe Pravda za Davida, hapšenje Branislava Borenovića, Adama Šukala, udaranje novinara...

Ne, on je pozvao na "mir i uzdržanost", nakon što je njegov stranački kolega naredio i sproveo fizičko masakriranje golorukog naroda.

Nije ništa drugo bilo ni za očekivati od Korisnog Idiota Milorada Dodika, koji je bio i ostao sluga Režima što teroriše sopstveni narod.

I Radojičić je učestvovao u tome, ne treba to zaboraviti, jer su uposlenici Komunalne policije sa Trga uklonili Davidovo srce i ostale simbole neriješenog Ubistva Davida Dragičevića.

Kada teror nije prošao, kada su uvidjeli da građane ne mogu zaplašiti, Korisni Idioti i Političke Nakaze poput Radojičića pozivaju na "mir i uzdržanost".

Gdje je 25.12. bio Radojičić da pozove Stranačku Miliciju na "mir i uzdržanost", da ih pozove da ne hapse nedužne, da ne prebijaju po ulicama nevine, da ne slome vratove, da ne opkoljavaju građane u dvorištu Hrama...?! Gdje je bio Radojičić 25.12.? U Komandnom štabu Stranačke Milicije?!