уторак, 2. април 2024.

Pokušaji ubistva BiH s predumišljajem neće još dugo trajati


Piše: Slobodan Vasković


1.

Režim Milorada Dodika surova je Zločinačka organizacija, koja ne preza ni od najgorih zlodjela kako bi sačuvala sopstvene interese na teritoriji države Bosne i Hercegovine i entiteta Republika Srpska.


2.

Otpori protiv takvog narativa su Režim “unaprijedili” u Ekstremnu Zločinačku organizaciju, koja ne preza ni od čega kako bi omogućili ambijent u kojem mogu nastaviti nesmetano da pljačkaju, otimaju i drže narod kao roblje.


3.

Jedino što Ekstremni Kolonijalni Režim nudi narodu jeste mirno i sigurno ropstvo kao protivuslugu za poslušnost.


Davno sam napisao da je prihvatnje njihove ponude ujedno pristanak i na njihove zločine; Saučesništvo u sopstvenom satiranju do konačnog nestanka.


4.

Da bi obezbijedili surove uslove u kojima silom mogu zahtijevati poslušnost, neophodno je bilo da državu BiH naprave invalidnom, da je učine nefunkcionalnom, zajedno sa sličnim sebi iz drugog entiteta, Federacije BiH; Da državne institucije maksimalno kriminalizuju, čime omogućavaju nesmetano satiranje oba entiteta, samim tim i Republike Srpske.


5.

Ubistvo države BiH s predumišljajem, koje pokušavaju da izvrše Milorad Dodik, Dragan Čović uz, sada samo asistenciju, a ranije direktno učešće Bakira Izetbegovića, za cilj ima nastavak Okrutne vladavine na teritorijama koje kontrolišu unutar BiH.


Kada objektivno sagledate kvalitet “kadrova” koje su imenovali u najznačajnije državne institucije, nakon što uočite da je riječ o beskrupuloznim sjecikesama i zlikovcima, dobijete i više nego dovoljno činjenica za navedenu konstataciju o permanentnom pokušaju likvidacije države s predumišljajem.


Nakon toga lako je uočiti da ništa, ali baš ništa, nije onako kao što to inspiratori i organizatori likvidacije žele da predstave; Sve to ne vrijedi ništa, jer ništa od toga nije istina.


6.

Jedini način da se to spriječi je jasan, čvrst, tvrd, nemilosrdan... odgovor!


7.

Nažalost, taj odgovor iz same države BiH, njenih entiteta, nije bio dovoljan i nije ni dalje dovoljan, pa su se u sprečavanje likvidacije države BiH i prekida Kolonijalnog upravljanja dijelovima teritorija BiH kojima gospodare Nasilne Pustahije, uključile SAD, Velika Britanija, Njemačka i Holandija, dok dobar dio EU i dalje smatra da ubistvo BiH s predumišljajem i nije neki zločin zbog kojeg bi oni morali da se previše deranžiraju. 


8.

Raskol Zapada, po navedenoj liniji, lokalni Bezdušnici su odmah pokušali da iskoriste za sopstveni opstanak i naglo postali djelimično “proevropski”, trgujući iz te najnovije lažne jagnjeće kože sa dijelom EU, nezainteresovanim za "pokušaj ubistva u komšiluku" i  satanizujući Njemačku i Holandiju, kao i Veliku Britaniju koja nije dio EU, ali jeste jedna od najznačajnijih država Evrope, njenog Zapadnog dijela.


9.

Koliko je licemjerstvo istinskih Kolonizatora BiH, njenih kleptokratskoklijentelističkih elita, najefektnije je pokazati na primjeru Republike Srpske: SAD su stvorile Dejtonsku BiH, samim tim su garant njenog opstanka i Republike Srpske u njoj, a SAD su, kao takve, glavna meta laži koje svakodnevno isporučuje Ekstremna Zločinačka Organizacija Milorada Dodika.


10.

Naravno, SAD nisu ni okrznute salvama uvreda, ali dovođenje njihovog kredibiliteta u pitanje, ne samo od lokalnih kabadahija, već i dijela EU koji mirno posmatra pokušaje likvidacije BiH, sasvim su dovoljan razlog za tu velesilu da pokaže snagu i sačuva ono što su i stvorili - Dejtonsku BiH.


Upravo to je na djelu, ti procesi traju i oni su nezaustavljivi. Neće ih zaustaviti ni dio EU, koji, kako stvari stoje, nije sposoban uočiti sve ogromne opasnosti koje bi moglo proizvesti ubistvo države BiH, već taj zločin, njegove pokušaje, i dalje guraju na marginu, vjerujući da ih nedjelovanje čini nevinim, premda je sasvim suprotno: Nedjelovanje ih čini saučesnicima u pokušajima likvidacije BiH.


11.

Stanje u kojem se dio EU protivi namjeri SAD, Velike Britanije, Njemačke i Holandije da prekinu agoniju kontinuiteta pokušaja ubistva države BiH ne može još dugo trajati. 


Kao što ne mogu trajati ni pokušaji skrivanja okrutnih lokalnih vladara iza tog dijela EU.


12.

Pred nama su surovi dani i nedelje koji će donijeti rješenje, koje nije nikako u korist Bandita što žele likvidirati državu BiH.


I neće to ni dugo ni predugo još trajati. Upravo suprotno, jer su stvoreni svi uslovi za brzo i konačno rješenje ovog pokušaja likvidacije s predumišljajem i kažnjavanja zločinaca koji to čine.