субота, 22. септембар 2018.

Karanović Rađenu slao fotografije predmeta podmetnutih u džepove Ubijenog Davida Dragičevića, još dok je trajala obdukcija tijela žrtve zločina Teškog Ubistva (dokazi - viber poruke koje su u posjedu Tužilaštva i Suda)

piše: Slobodan Vasković

Davi Dragičević
1.
Nema nikakve dileme da je dio vrha MUP RS  25.03., na dan obdukcije tijela Davida Dragičevića i dan nakon pronalaska njegovog tijela, znao da je David Dragičević likvidiran, znali su ko je to učinio i po čijem nalogu, kao i ko su saučesnici.

2.
Zato je sada potpuno jasno zbog čega je MUP-u RS bilo bitnije riješiti lažnu pljačku predmeta iz kuće Rađenovih, pa su već tokom obdukcije, 25.03., slati viberom slike predmeta "nađenih" u džepovima Ubijenog Davida.

3.
Nisu čekali kraj obdukcije da bi se utvrdilo kako je David Dragičević stradao - da li je zadavljen/ugušen, ubijen na neki drugi način, da li se “utopio”… kako su nastale povrede na njegovom tjelu?!

4.
Zaista je važno primijetiti da Nikoga iz MUP RS 25.03. i 26.03. nije zanimalo da li je David Dragičević Ubijen; nisu ih interesovale povrede na tijelu Ubijenog Davida, način na koji su nanešene, čime su nanešene, ali ih je itekako interesovalo šta mu je “nađeno” u džepovima!!! 

5.
Logika ukazuje na samo jednu činjenicu: Znali su da je David Dragičević Ubijen i imali su namjeru to javno pokušati prikriti 26.03. kriminalizovanjem Žrtve Ubistva na presu kojem su prisustvovali Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, patolog Željko Karan, načelnik Uprave policije banjaluka Željko Spasojević i Darko Novković, načelnik Sektora krim policije u PU Banjaluka!

zločinački pres MUP RS
6.
Notorni kriminalci-tužioci Želimir Lepir i Dalibor Vrećo i dalje pokušavaju prikriti Nalogodavce Ubistva i Ubice.

7.
Sve navedeno u prvih šest tačaka sam objavio već nekoliko puta, a sada postoje nesporni dokazi o tome - viber poruke iz kojih je jasno da su Rađenu slane slike tokom obdukcije da “prepozna” navodno ukradene predmete.

8.
Šta će notorni kriminalci Lepir i Vrećo, koji su u posjedu te prepiske poodavno, reći na sve ovo tek ćemo da vidimo! 

tužilac-zločinac dalibor Vrećo
9.
“Pošto je na obudkciji bio krim tehničar, koji je takođe slikao za potrebe policije, i čini mi se da su bila dva krim-inspektora, ne jedan nego dva, onda je neko od njih, svojim mobilnim telefonom to slikao, slikao je onaj švajcarski nožić, onu čakiju, koji na sebi ima neku uzicu, neku peteljku, to kad vam pokažemo na video projektoru, vidjećete o čemu pričamo. I neko od inspektora je to slikao, i onda je vajberom poslao tu fotografiju, nekome, kome pojma nemam, taj neko je odgovorio, jeste to je taj nož, iz te kuće iz tog događaja itd, i ja ono što kažu, pošto kupio po to prodao, ljudi su slikali, poslali sliku, tu sliku je neko primio k znanju i vratio odgovor. To su moja saznanja, svjedočio je Karan pred Anketnim odborom Narodne skupštine RS, 18.05.2018. 
godine.

Fotografije predmeta koje je uradio Karan

Fotografije predmeta koje je uradio MUP RS
10.
Obdukciji je prisustvovao Siniša Kojdić, zli inspektor i Harmonikaš iz Pakla, zajedno sa Zoranom Bošnjakom i Mikicom Marijancem, krim tehničarima.

Harmonikaš iz Pakla Kojdić
Bošnjak i Marijanac su optuženi za krađu donjeg veša, što je učinjeno kako bi se spriječilo otkrivanje činjenice da je David zadavljen/ugušen.

11.
Kojdić je taj koji je ukrao donji veš, ali njega štite Lepir i Vrećo, pa je on svjedok protiv Marijanca i Bošnjaka.


tužilac-zločinac Želimir Lepir
12.
Kojdić je, po svemu sudeći, slao i poruke viberom o čemu je svjedočio Karan.

Te poruke su ili direktno ili preko posrednika slane kriminalci inspektoru Bojanu Karanoviću, iz PS Lauš,  a on ih je prosleđivao Rađenu “na potvrdu”!

inspektor-kriminalac Bojan Karanović
13.
O tome svjedoči njihova viber prepiska koju objavljujem, a koju posjeduju i Sud i Tužilaštvo u Banjaluci.

14.
Zločinci Lepir i Vrećo koji su poodavno u posjedu tih viber poruka nisu ništa učinili da privedu inspektore kriminalce, već ih i dalje štite. 

Viber prepiska Karanović-Rađen (25.03. - tokom obdukcije tijela Davida Dragičevića) 

Karanović i Rađen


Dokaz da Sud posjeduje prepisku

Napomena - sa jedne od fotografija prepiske obrisao sam mejl kriminalca-inspektora Karanovića, jer je to lični podatak i nemam pravo da ga objavim, pošto bi taj saučesnik u ubistvu mogao da se žali nekoj od platformi pa da foografija-dokaz zločina MUP RS bude skinuta!