недеља, 17. јул 2022.

Kratko pismo Osmici: Uskoro ćeš biti Nula


Piše: Slobodan Vasković


Osmice, ti najbolje znaš da ćeš uskoro biti Nula. 


Ti najbolje znaš koliko si tona droge “pokrio”, prošvercovao, sakrio narkodilera, prikrio ubistava.


Ti najbolje znaš da si sa Elvisom Keljmendijem i Denisom Stojnićem imao direktnu komunikaciju oko droge i para.


Koliko droge i koliko para ne mogu reći iz razumljivih razloga, ali uskoro će i to doći na red. Ne žurim.


Osmice, ti najboje znaš da ja ni tebi niti Narko”Generalu” Kostreševiću, niti Savkoviću, Keljmendiju, Nešiću, Aci Makedoncu, Šmrku… niti bilo kome drugom “smještam”, već da ste smjestili sami sebi, jer ste uhvaćeni u narkoposlovima teškim tone narkotika. I potrovali ste djecu, mlade, dio čak pobili - nije vam bila bitna nacija ni vjera ni zemlja ni država, samo pare. 


O idiotu Mektiću neću ni da govorim. Čak je i tebi jasno kakav je to kreten. 


Uzgred, da li si primijetio koliko je dosad palo onih koje sam okarakterisao kao narkodilere i pisao o njima? Rekao bih dovoljan broj da ljudi razumiju da pišem istinu.


Osmice, ti jesi mnogo opasniji od Mektića, ali ne i inteligentniji. Jer da si inteligentiniji ne bi sebi dozvolio da koristiš Skaj aplikaciju, ubijeđen da se ne može dešifrovati.


Već ranije sam objavio Skaj zapise u kojima se pominješ kao zaštitnik narkodilera, ubica, mafije svih vrsta. Na primjer, učestvovao si u pripremi i likvidaciji Slaviše Ćuluma (ubijen 15.05.2020.). I za to si koristio resurse OSA BiH.


Za sve svoje prljave poslove si koristio resurse OSA BiH. 


Pao si toliko nisko da se braniš uz pomoć botova - pa da li je igdje u svjetu viđeno da se direktor Obavještajne službe brani botovima?


Tvoji Strahovi su orgomni. Ne možeš da ih se riješiš. Nemaš šanse. 


“Jedini način da se riješim strahova je da napravim filmove o njima”, rekao je Alfred Hičkok. 


Ti nećeš uspjeti da napraviš monstruozne horore o svojim monstruoznim strahovima, proizvedenim otrkivanjem monstruoznih djela koja si počinio, jer ćeš biti zatvoren.


Nežeš se više nikada riješiti strahova, čak i kada te zatvore, iako ćaš nakon tog akta osjetiti bar malo olakšanje.


Osmice, najmudrije bi ti bilo da se odmah sam predaš. Priznaš. Kažeš sve one kojima si činio usluge za proklete narkopare i tako pokažeš da ti je preostala bar zera savjesti.


Kako stvari stoje, teško ćeš to učiniti.


Stoga, Nulo, nastavi da se “braniš”, jer što se više “braniš” sve se brže kotrljaš ka pritvoru, zatvoru…, iz kojeg zadugo nećeš izaći.


I vrata su lijevo!