недеља, 9. јун 2019.

NeoNacističko Zlo Teroriše: Lukačeva Hunta zabranila građanima koji su palili svijeće za Davida da sjede u dvorištu Hrama

piše: S.V.

Građanima koji su palili svijeće za pokoj duše ubijenog Davida Dragičevića zabranjen je pristup u dvorište Hrama Hrista Spasitelja.

"Samo su pripadnici Hunte došli i rekli nam da je zabranjeno okupljanje u crkvenom dvorištu i naredili nam da napustimo taj prostor", rekao je jedan od onih koji su svako veče palili svijeće.

U dvorištu Hrama su pripadnici Hunte i ne dozvoljavaju građanima koji su palili svijeće da uopšte budu u blizini Hrama.



Nepatvoreni neonacizam je na djelu, Građane progoni Dragan Lukač, šef Hunte, a sve pod patronatom vladike Jefrema, čelnika banjalučke eparhije.

Lukačevi postupci nisu nikakvo iznenađenje, a ako ćemo pošteno ni Jefremovi.

SPC je, zajedno sa Huntom, na dnu olovnog taloga koji je otrovao najmračniji dio Evrope - Republiku Srpsku i Banjaluku pretvorio u konclogor!!!

David Dragičević otet je 18.03.2018. godine u ranim jutarnjim časovima, nakon toga mučen i likvidiran. Njegovo tijelo pronađeno je na ušću Crkvene u Vrbas, 24.03.2018. godine.

David Dragičević, ubijen marta 2018. godine
U ubistvu Davida učestvovali su i pojedini pripadnici MUP RS. Od pronalaska tijela pa sve do danas dio vrha MUP RS, na čelu sa Lukačem, Darkom Ilićem i drugim, kao i tužioci Miodrag Bajić, Želimir Lepir i Dalibor Vrećo čine sve da zataškaju zločin teškog ubistva Davida Dragičevića.

P.S. Dvorište Hrama Lukačeva Hunta je u potpunosti opkolila, kako ne bi prošao niko od građana koji su palili svijeće