среда, 10. април 2019.

Davidovo Srce i dvije Dunje - Istina i Pravda - još uvijek na ušću Crkvene u Vrbas: Režimski Monstrumi najavili uklanjanje u 11 časova




piše: S.V.

Davidovo Srce, koje su napravili slobodoumni građani Banjaluke, što zahtijevaju da se otkrije Istina o naručiocima ubistva i Ubicama Davida Dragičevića i dalje se nalazi na ušću Crkvene u Vrbas.

Tu su i dvije dunje, zasađene 07.04. o.g., na godišnjicu kada je David sahranjen prvi put - na Novom groblju u Banjaluci.

Njegovo tjelo ekshumirano je 12.03. o.g., a drugi put sahranjeno 15.03. u austrijskom gradiću Viner Nojštat.

Komunalna policija Banjaluke povukla je 09.04. o.g. monstruozan potez, nalažući da se ukloni i Davidovo Srce i dvije zasađene topole.

Ogavan potez bez presedana. 

Ozren Perduv, mladić koji se svakodnevno bori da se otkrije Istina o Ubicama Davida i da se oni praveedno kazne objavio je da se obratio Igoru Radojičiću i zatražio ukidanje sramnog rješenja.


“Upravo sam u ime grupe podnio žalbu na rješenje o uklanjanju posađenih dunja i kamenja. O žalbi odlučuje lično gradonačelnik grada. Tražio sam da se poništi sramno rješenje i da razum prevlada. Rok od 24 časa koji nam je dat da sklonimo mi sami sve ono kod Crkvene ističe u 11h. Mi sklanjati nećemo ništa. Očekujemo da gradonačelnik poništi rješenje”, objavio je Perduv na FB grupi “Pravda za Davida”.