субота, 3. децембар 2022.

Svirepi Ubica koji je nožem likvidirao sinoć B.A., još nije pronađen; Ubistvo se desilo svega 150-200 metara od dvorane "Borik" gdje je bilo organizovano gledanje utakmice

Ubica trči za svojom žrtvom
piše: S.V.

Svirepi Ubica u Crvenom Duksu (jakni) koji je sinoć oko 19.40 časova likvidirao brojnim ubodima nožem A.B. još uvijek nije pronađen.

Ubistvo se desilo kod "Nestro" pumpe, svega cca 200 metara od dvorane "Borik" u kojoj je bilo organizovano gledanje utakmice Srbija-Švajcarska, tako da je potpuno nejasno kako je ubica mogao tako lako da nestane, a dvoranu je moralo da obezbjeđuje veliki broj pripadnika policije, jer su gledanju utakmice prisustvovali i takozvani visoki zvaničnici.

Na snimku koji se kao požar proširio društvenim mrežama vidi se nevjerovatna svirepost ubice koji hladnokrvno sa sedam ili osam uboda nožem oduzima život A.B..

Prije toga A.B. pretrčava ulicu, a ubica za njim, da bi se A.B., nedugo potom, spotakao i pao na leđa. 

Žrtva se spotiče i pada
Ubica je kleknuo kraj nega i bez trunke milosti ga izbo nožem na najmonstruozniji mogući način.

Žrtva se uopšte nije pomjerala, što ukazuje da je već bio teško povrijeđen.

Ubica se sa mjesta zločina udaljio pješke, lagano trčeći.

Ubica lagano trči nakon svirepe likvidacije

Snimak užasnog zločina neću objaviti, već još nekoliko skrinšotova na kojima se ne vidi atak nožem.

Policija je sinoć objavila da je blokirala izlaze iz grada; Još uvijek su, prema izvještavanju medija, na licu mjesta gdje se zločin odigrao, ali nisu objasnili gdje su bili kada se zločin desio, a morali su obezbjeđivati dvoranu u kojoj je bilo organizovano gledanje utakmice?!