четвртак, 1. децембар 2022.

Lažna Drama zbog Domino efekta falsifikovanih i pokradenih izbora


Piše: Slobodan Vasković


1.

Nije postojala nikakva “Drama” oko navodnog izbora delegata u Dom naroda BiH.


2.

Nikakvog izbora nije moglo ni biti, jer su izbori falsifikovani; Na liniji za predsjednika Republike Srpske najdrastičnije, na drugim linijama gotovo pa isto.


3.

Nikakvu “izdaju” nisu počinili poslanici koalicije “Država”, jer nisu oni krivi za falsifikovanje izbora, niti su krivi za njihovo priznavanje, niti su krivi ni dužni glasati za takozvanog opozicionog kandidata, koja navodno ne priznaje izbore, a nije ni pokušala to falsifikovanje da spriječi, niti da se bori protiv njega svim vanparlamentarnim sredstvima.


4.

Vanparlamentarnim, jer kad su već uzeli sertifikate za narodne poslanike (kako ne bi imali opravdanja da bi ih uzeli drugi sa lista iza njih), nisu smjeli nogom kročiti u urušeni parlament, već se nastaviti boriti jednog od Servisa Autokrate, okroisanog i lažnog predsjednika Milorada Dodika svim dozvoljenim demokratskim nenasilnim sredstvima.


5.

Umjesto toga, ušli su u iskopine parlamenta i dozvolili sebi da ih oktroisani “Napoleon” brutalno ismije. 


6.

Budimo realni - nisu bolje ni zaslužili.


7.

Bili bi mnogo veći u očima svih da se uopšte nisu pojavili u parlamentu, sem na konstituisanju, i sve ostalo prepustili lažnom predsjedniku Dodiku i onim koji su ga nametnutli.


8.

Matrica je jednostavna - Htjeli ste Mafijaša Dodika, eto vam ga!


9.

Lično, nikada neću podržati toksičnu, nenarodnu, kriminalnu, narkodilersku, nasilnu, primitivnu… Crvenu Sektu i njihovog Mafijaškog šefa, zajedno sa kombi partijama koje ga prate, ali više nikada neću podržati ni ovu takozvanu opoziciju, a, Boga mi, itekako sam se borio za njih protiv Sektaša i to više od njih samih, iako je to jedna gomila apsolutno nesposobnih parazita, čija šira vođstva treba da nestanu sa političke scene i dozvole mladim da ih zamijene.


10.

Istina, bilo je već nekih zamjena koje su se, za prekratko vrijeme, pokazale gorim i od onih što su ih zamijenili. A te što su ih zamijenili su bili, kako zamjene tvrde, najgori.


11.

Ako ćemo i o detalju o kojem je besmisleno raspravljati, jer su izbori falsifikovani i svi dalji izbori, pa i oni za Dom naroda BiH, sami tim su falsifikovani, onda je, opet, takozvana Opozicija kriva što lažni predsjednik Dodik i njegova Zločinačka Organizacija imaju četiri “delegata” - mogli su da ga spriječe i da glasaju za kandidata koalicije “Država”.


12.

Međutim, nisu to učinili, jer sa Dodikom vode lažnu bitku oko toga ko je veći Lažni Srbin.


Mogu samo voditi bitku ko je veći Antisrbin!


13.

Hajdemo dalje: Suad Arnautović jeste proglasio falsifikovane rezultate kao istinite; Krije rezultate ponovnog brojanja; Suad Arnautović jeste kriminalac, ali Suad Arnautović je sve to uradio po naređenju! Čijem, što ne pita takozvana Opozicija?!


Ko je naredio Suadu Arnautoviću između 10 i 14 časova, 02.11. ove godine, da proglasi lažne rezultate izbora?!


Nije to Arnautović učinio svojom, već voljom nekog jačeg od njega.


Valjda treba naći naredbodavca, a ne obračunavati se sa pukim izvršiocem tog teškog kriminalnog djela.


14.

Nije moje da objavljujem informacije drugih medija, ali tog 02.11. upravo je Arnautović u jutarnjim časovima bio izvor nekih medija da je kontrolno brojanje (samo brojanje, a ne i drugi načini izbornih prevara), pokazalo da je Dodik ukrao 13.000 glasova.


15.

Vijest je trebala biti objavljena Tačno u Podne, ali nije ugledala svjetlo dana; Nije kriv ni novinar ni medij; “Izvor” Arnautović je povukao sopstvenu informaciju, tako da nije objavljena sve do njegovog gostovanja na Face TV, kada je potvrdio javno krađu od 13.000 glasova. 


16.

Zašto takozvana opozicija svakodnevno na svim mogućim medijima ne realizuje objavljivanje tog Arnautovićevog video priznanja i pita ko mu je naložio/naredio/zavrnuo ruku da, nakon utvrđene izborne pljačke, ne objavi da je izborna volja građana pokradena?! Neko bi morao odgovarati za 13.000 ukradenih glasova, ali teško da će odgovarati iko, jer to niko ne traži.


17.

Valjda treba zatražiti od svih, pa i Međunarodne zajednice u BiH, da se istraži ko je to naredio Arnautoviću, kako nema preliminarnih rezultata i na osnovu čega će on i ostali iz CIK-a da usklađuju nešto sa nečim, kada nema ničega.


I sklanjanje svega neko je naredio Arnautoviću.


18.

Pitanje je da li su takozvani šefovi takozvane opozicije to uopšte razumjeli?!


Zašto ne pozovu Kristijana Šmita i Johana Satlera da iskoriste svoj uticaj na političkoj sceni u BiH da se nađu oni koji su naredili Arnautoviću da proglasi falsifikovane izbore, nakon čega je, domino efektom, sve falsifikovano?!


19.

Možda to ne čine zato što su Šmit i Satler iza svega, a tek ova situacija govori sve o tome koliko je jedno veliko Ništa takozvana opozicija.