среда, 15. јун 2022.

“Strpljivi” Nešić izvrsno podnosi šamaranje Miće Danilovića, paljanskog Belivuka; NarkoBanditi brane čak i prijetnjama svoju “NarkoMajku” Dianu Kajmaković


Piše: Slobodan Vasković


Neuobičajena mi je žurba koju iskazuju narkodileri, odnosno njihovi vojnici, koji mi stalno što pišu, što prijete.


Najčešće pitanje/konstatacija: što nisu pohapšeni? Pa kud žurite, inače bježite od hapšenja. 


Budite strpljivi, hapšenje vam “ne gine”.


Zašto se ne ugledate na Nenada Nešića, predsjednika DNS-a.


Vrlo strpljiv narkogangster.


Nedavno ga je prebio njegov partener Mića Danilović u društvu sebi jednakih.

Nešić nije u istoj ravnji sa Danilovićem, paljanskim Belivukom, narkobosom koji ima direktnu vezu sa Kavčanima iz Crbe Gore, sa Radojem Zvicerom i još nekim pripadnicima “tvrdog jezgra” Kavčana.


Moram pohvaliti Nešića - Stoički je sve šamare podnio, a mora se priznati da je Danilović baš gabaritan i fizički, kao i narko.



Inače njih dvojica su partneri - Nešić ne pere samo novac za njega, već su zajedno, bukvalno, tone kokaina prebacili u zemlje EU. I zaradili enormne svote novca.


O tome ću detaljno sutra, a danas razlozi prebijanja Nešića.


Počeo je da se buni oko cijene Danilovićevog betona, kao i Danilovićevih betonskih narkosaradnika, a poznato je da je njegov/njihov beton najskuplji na planeti. 


Jer je od prodaje čistog kokaina, pa Nešić, a i ostali “graditelji-perači novca” iz Istočnog Sarajeva, moraju taj beton kupovati isključivo od Miće i njegovih najbližih saradnika trgovaca kokainom i proizvođača betona. Kako ne bi završili u betonu.


Nešiću, koji je “mlađi partner” Danilovića, što znači da ga Danilović može prebiti kad hoće, učinilo se da je “cjena prevelika”.


Nakon što je išamaran, cijena je postala baš prihvatljiva.


Nešića je od istraga spasavala “NarkoMajka” Diana Kajmaković, koja je sakrila njegovu kriptu. Džaba je dao ogromne pare za taj akt. 



Kripta je nađena, a i posrednik preko kojeg je Nešić “podmazao” “NarkoMajku"!


A kolika je baš je potrebno dosta “materijala” da se “podmaže”.


I tu imam čitavu priču, pa de ne širim danas. Ali je bitno da naglasim da Diana Kajmaković zaista uživa veliku podršku među narkodilerima, koji su je podmazivali.


Posebno je voli frontalna budala Dragan Doderović, koga je oslobodila u slučaju “Maestral”, kada je zaplijenjeno 78 kilograma skanka.


“Pohlepni debeli demon sa malim ustima” plaćena je debelo, a onda je uništila dokaze, tako što ih je “otvorila” bez prisustva osumnjičenih i njihovih advokata. Sve sam to detaljno pojasnio u tekstu “Diana Kajamaković - Šampion NarkoIntegracija”!


Zato je Doderović, papak “sa područja Nevesinja”, (koji je od “Svijeta” vidio Crnu Goru i to ilegalno - kada ide po marihuanu), oslobođen, kao i članovi njegove međunarodne kriminalne grupe.


Doderović se baš iznervirao. Prvo je na svom profilu branio svoju “NarkoMajku.



Malo mu je to bilo, pa je meni zaprijetio kako će “da mi prospe mozak”.


Da ima mozga čuvao bi se tih prijetnji. Očito nema. 


I za kraj - strpljiv sam i čekam da pohapse sve ove koji brane NarkoNakazu Dejana Kostića Delu, falsifikujući kompletnu istragu. (nastaviće se)


P.S.

Što se tiče botova Milana “finog” Miličevića nevjerovatno liče onim Draška Stanivukovića - teška psihotična bagra. Biće svašta kada krenem sa “rašivanjem”. I to detaljnim. A krenuću, pun mi je kofer i tih opozicionih “lidera” koji se ponašaju kao frustrirani tirani.