петак, 29. јул 2011.

Vješanje Slavoljuba B., uslov za završetak autoputa

Piše: Slobodan Vasković

Vijest mjeseca, koja je zasjenila i Jarinje i Brnjak, (a i najnovija  naprđivanja predsjednika RS Milorada Dodika o integrisanju RS sa dezintegrisanom Srbijom), objavljena je 29.07.2011. godine u listu “Glas Srpske”. Kako je vijest nevelika, ali ubitačna, istražena do kraja i jaja, bitna po ekonomski razvoj ovog entiteta; dokaz da policija radi svoj posao, ali i da istraživačko novinarstvo itekako postoji i da profesija nije umrla, pokazatelj da premijer Aleksandar Džombić još uvijek neće biti šutnut iz Dodikove kuće, argument da postoji pravna država u mafijaškom entitetu, etc., prenosim je u cijelosti:

Vozač "Integral inžinjeringa" prijavljen za utaju
GRADIŠKA - Policija je privela Slavoljuba B. (37) zbog sumnje da je počinio utaju, saznaje "Glas Srpske".
On se sumnjiči da je nezakonito kamionom "Integral inžinjeringa" prevezao 13 kubika šljunka i istovario ga u privatno dvorište u Romanovcima, kod Gradiške.
Šljunak je bio namijenjen za izgradnju autoputa Banjaluka - Gradiška, a ne za privatne potrebe.
U Centru javne bezbjednosti Banjaluka, navodeći njegove inicijale, rekli su da je Slavoljub B. saslušan i pušten da se brani sa slobode. Protiv njega policija će da podnese izvještaj Okružnom tužilaštvu. N. T.

Očekujem da istu vijest, na svoj osebujan i dramatično – upozoravajući način, ovih dana obradi i Javni servis, kako bi nam pokazao i dokazao zbog čega smo u p.m.. Nadam se da će taj “Dnevnik”, kako bi bio što “upečatljiviji”, voditi iscrpljena sponzoruša Biljana Knežević, čije svako pojavljivanje na našim malim TV ekranima, pokazuje da smo dostigli posljednji stadij intelektualne bijede, ili, ako više volite, potpunog kretenizma. Izblajhana i u solarijima dobro prigorjela, frankenštajnski botoksirana, predebelim slojevima sala opasana, ispraznog pogleda i kreštavog glasa, Biljana 4 pištolja će, bez sumnje, u šljunak nabiti utajivača i vozača  Slavoljuba B., koji se usudio da mazne 13 kubika šljunka, čija je ukupna cijena, vjerovali ili ne, 50 (pedeset) maraka. I vaskolikom publikumu pokazati da je Slavoljub B. glavni krivac zbog čega autoput Banjaluka -  Gradiška nije završen 2009., pa ni 2010., pa ni do juna 2011., a neće biti završen ni do kraja ove godine, ma šta o tome mislio Dodikov klovn Džombić.

Slavoljub B. kriv je i što nisu završeni radovi na obilaznici Čemerno, i što još nije krenula izgradnja autoputa prema Doboju. Otimajući 13 kubika šljunka Slobodanu Stankoviću, Slavoljub B. potpuno je sjebao Fond PIO, a unakazio je i Fond zdravstva, prepuštajući narod srpski na milost i nemilost nadriljekarima. Slavoljub B. kriv je i zato što je tokom dosadašnje izgradnje autoputa ukradeno najmanje 100 miliona maraka, ( 13 po 13 kubika, nabere se brale); što je Čez otišao, i što je CPM bakrotirao, i što Željeznice RS idu u staro željezo i što je banjalučka mljekara već otišla, i što Vojin Galić baca bombe na policiju i…

Sreća naša da je policija ažurna (uprkos svim opstrukcijama iz Sarajeva), da su mjesecima pratili Slavoljuba B., da su ga snimili dok utovara šljunak u Lijevče polju, (u nelegalnoj Stankovićevoj separaciji koja je uništila taj kraj i vode u njemu); upratili dok, kradom, i sa fantomkom na glavi, vozi pedeset maraka vrijedan šljunak u Romanovce, gdje ga dočekuju saučesnici, (ubrađene žene i zabrađeni muškarci), i istovaraju zlata vrijedan šljunak, kako bi onemogućili završetak žile kucavice – autoputa. Slavoljub B. je petokolonaš, kvisling, balijski plaćenik, domaći izdajnik, (vjerovatno je i ustaša), produkt mrske nam i neprijateljske međunarodne zajednice, obučeni terorista, ubačeni element…, ukratko element za odstraniti.

Hvala policiji na izvrsno urađenom zadatku. Na redu je tužilaštvo, pa onda Sud. Ima da mu se kresne nana u čarapu; da ga se rebne krvnički, kako bi se pokazalo da sa ovom vlašću nema zajebancije i da će krvavo platiti svako ko krade, (ne trebalo im dabogda), i na taj način ruši RS i onemogućava njen napredak. Šteta što je ukinuta smrtna kazna, jer Slavoljuba B. treba, za početak, objesiti, pa giljotinirati, pa razapeti konjima na repove, pa spaliti, pa mu se na pepeo p…, što nas je zaustavio na putu razvoja, srpstva, pravoslavlja, ljubavi… Zato apelujmo da se samo zbog Slavoljuba smrtna kazna vrati bar na neko vrijeme. Nema mnogo takvih, za čas će ih posmicati.