четвртак, 7. јул 2011.

Serbischer kampf ili bitka za šerpu

Piše: Slobodan Vasković
 
Srpsko nebo, Srpski vazduh, Srpska zemlja, Srpski gradovi, Srpske istorijske zgrade, (koje su Srbima izgradili Srpski konjušari Austrougari), Srpske njive, Srpske šume, Srpske rijeke, Srpske oranice, Srpske zastave, Srpska djeca, Srpske narodne nošnje, Srpske pjesme, Srpski spotovi, Srpski fotošop, Srpski program, Srpske televizije..., kojima odzvanja:

„Svi smo mi Republika Srpska
 Svi smo mi za nju rođeni
 Mi smo mali, ali znamo
 Da je volimo i nedamo
 Nikom nikada“...

Srpski djedovi, očevi, bake, majke, strine, tetke, teče, komšije, komšinice, jetrve, braća, sestre, rođaci (bliži i izvadnji), zaove, ujaci, stričevi..., Srpskim očima, ovlaš orošenim Srpskim suzama i ponosom u Srpskim srcima, na Srpskim televizijama, gledaju i ushićeno slušaju Srpsku djecu dok pjevaju Srpski pjesmu Srpskoj. Uniformisani u Srpsku uniformu. Poruka je Srpski direktna, upućena Srpskoj dječici i Srpskoj mladosti: „Srpski dječače, ne zaboravi, da si ti Srbin“! i „Djevojčice, misli na to, ti ćeš postati Srpska mati“! (Svako poređenje Srpske poruke sa porukom u knjizi „Mein Kampf“, koja glasi: “Njemački dječače, ne zaboravi, da si ti Nijemac“! i „Djevojčice, misli na to, ti ćeš postati Njemačka mati“!, zlonamjerno je iskrivljivanje Srpske stvarnosti u Srpskoj otadžbini Srpskoj od Srpskih petokolonaša).

Poruka Srpskim dječacima i Srpskim djevojčicama dalje sugeriše da će, kad odrastu, živjeti u Srpskoj zemlji, raditi u Srpskoj firmi, ići na Srpske sabore (nekada se, gluvo bilo, zvali teferiči), gdje će se upoznati jedni sa drugima, nakon čega će moći pristupiti rađanju Srpske djece u Srpskim porodilištima, koja će nas uveseljavati Srpskim pjesmicama u Srpskim godinama i decenijama koje dolaze. Pod budnim okom Velikog Srpskog Brata, koji ih nadzire i gleda putem Srpskih televizija, novina, portala..., što ih je Srpska Medijska Komisija Srpskog Vođe, ovlastila za to, dodijelivši im sertifikate SS/SS, kao i prigodan ček uz njega.

Zato i raduje Srpska vijest, objavljena posredstvom Srpske novinske agencije, da je u Srpskoj Bijeljini, Srpskom Savezu nezavisnih Srpskih Socijaldemokrata, (SS/n/SS), pristupilo 600 mladih Srba i Srpkinja, ubijeđenih da Srpska šerpa, koja je u vlasništvu Srbina nad Srbima, nema dna. (Vidim sliku: stoje mirno u dugim redovima, podšišani, glatko izbrijani muškarci i još izbrijanije žene, plavih očiju, plave krvi, gledaju u Njegovu fresku na zidu, samozatajno mu se smješkaju, čekaju knjižicu...). Njihov Srpski čin najbolje demantuje izdajničke, petokolonaške, kvislinške i ostale antiSrpske faktore, koji tvrde da i ovlašteni predstavnici Srpske vlasti, takozvani Srpski kašikari, već odavno stružu Srpskim kašikama po dnu Srpske šerpe, jer je Srpskih para nestalo.

Mladi Srbi su u potrazi za Srpskom kašikom i šerpom i ništa ih neće spriječiti u tom Srpskom pregalačkom naumu. Najvažnije im je od svega da će Srpska mladost, zrelost i starost doživjeti grbačeći u Srpskim fabrikama, čiji su vlasnici Srbi. Serbischer kampf za Srpsko društvo je neprestana. Kao krdo jure u svijetlu Srpsku budućnost u kojoj im je na čelu Srbin nad Srbima, a njega će zamijeniti njegov Sin, sa titulom Srpski Sin Srbina nad Srbima. Njegova kći, Srpska majka, postaće predsjednica Kola Srpskih sestara, a njihov Srpski stric, šef Srpskog sokolskog društva.

Srbi i Srpkinje, koji budu imali sreće da se zakite kašikom, strugaće u sljedećim Srpskim firmama: Srpski Dodikovi voćnjaci i povrtnjaci, Srpska Dodik Kaldera, Srpska Dodik Niskogradnja, Srpski Dodik Integral ineženjering, Srpski Dodik Farmland, Srpska Dodik GP Krajina, Srpsko Dodikovo Zmijanje plast, Srpska Dodikova Rafinerija, Prva Srpska Dodikova banka, Druga Srpska Dodikova banka, Treća Srpska Dodikova banka, Dodik ratarstvo, Dodik stočarstvo, Dodik konjušarstvo, Dodikovi autoputevi, Dodikovi aerodromi, Dodikove Srpske Klaonice, Dodikove Srpske Perionice, ... Svim ovim ekonomskim resursima upravljaće Srpska Dodikova Vlada, dok će o kulturnom nasljeđu brinuti Srpska akademija nauka i umjetnosti, čiji će doživotni predsjednik biti Doktor Mile Radišić Dodik, Dodikov kum. Oni koji ne budu poštovali Dodikov zakonik, donešen u Dodikovoj narodnoj skupštini, na čijem čelu je Igor Radojičić Dodik, (ili neko od njegovih Dodik nasljednika), odležaće svoje u nekom od Dodikovih zatvora, kojima će upravljati Džerard Dodik, (ili neko od njegovih Dodik nasljednika). Presudiće ih Dodikovi sudovi, a hapsiti Dodikova policija za moral i borbu protiv svih devijantnih pojava, a naročito pljačkanja budžeta.  

Svake godine 12. marta, na Dan kada je rođen Srbin nad Srbima, (U Srpskom horoskopu je Srpska riba), održaće se, tradicionalno, centralna parada, kada će od Trga Dodik do Trga Dodikovih, prodefilovati Srpske Snage, demonstrirajući nadmoć Srpskog oružja i Srpske volje. Ceremoniji će prethoditi liturgija u Hramu Dodika Spasitelja, a predvodiće je Vladike Srpske Dodikove Pravoslavne Crkve (SDPC). Iste te Vladike, vjenčavaće u Srpskim Dodikovim Crkvama Srbe i Srpske nosače materice i krštavati njihovu Srpsku djecu. (Ako primijetite da koji od Vladika ili Sveštenika SDPC pohotljivo gleda vaše čedo i drhtavom rukom ga poliva Svetom  vodicom, oprostite mu, iako zna šta radi. Ako je Dodik mogao oprostiti Vasiliju, ko ste vi da ne praštate)....
A sada svi na svoje radne zadatke! 

„Svi smo mi Republika Srpska
 Svi smo mi za nju rođeni
 Mi smo mali, ali znamo
 Da je volimo i nedamo
 Nikom nikada“...

„Uopšte uzev, umjetnost svih zaista velikih narodnih vođa u svim vremenima sastoji se u prvom redu i u tome da pažnju svog naroda ne rasipa, nego uvijek da je koncentriše na jednog protivnika. Što je jedinstvenije angažovanje borbene volje jednog naroda, tim će biti veća magnetski privlačna snaga pokreta, a time i snažnija silina udaraca“. (Mein Kampf)