уторак, 22. октобар 2024.

Kajmakovićeva uništila Skajaplikaciju Makedonca; Posredovao Despotović, funkcioner OSA BiH

Piše: Slobodan Vasković


Dijana Kajmaković, suspendovana tužiteljka Tužilaštva BiH, sklonila je i uništila skajaplikaciju Aleksandra MIčića, poznatog i kao Aco Makedonac, narkodilera i perača narkonovca.


Kajmakovićeva je to učinila u vrijeme dok je bila na čelu tima Tužilaštva BiH koji se bavio Skajistragama.


Veza između Kajmakovićeve i Mičića bio je Predrag Despotović, funkcioner OSA BiH, koji za Mičića odrađuje najprljavije stvari. Naravno, nije uništenje skajaplikacije prošlo bez “debele” narukvice za Kajmakovićevu.


Dijana Kajmaković suspendovana je prije dvije godine, a stavljena je i na “Crnu listu” SAD-a; Međutim, još uvijek nije procesuirana, iako postoji bezbroj dokaza o njenoj direktnoj povezanosti sa narkopodzemljem.


Nakon pada Kajmakovićeve, Mičić je, preko Despotovića, uspostavio veze sa drugim tužiocima Tužilaštva BiH, kao i visokim funkcionerima Federacije BiH, koji ga sve ovo vrijeme pokušavaju zaštiti od istraga.


Međutim, nakon što su nadležni organi otkrili da je Kajmakovićeva uništila skajaplikaciju Makedonca, zatražili su je ponovo od međunarodnih nadležnih organa.


Makedonac koji je bio ubijeđen da neće odgovarati za pranje stotina miliona prljavog novca, grdno se prevario, jer je već sada predmet brojnih istraga.  



I Makedonac i Despotović su direktno uvezani sa Sanijem Al Murdom, narkobosom koji se nalazi u. bjekstvu.