субота, 21. октобар 2023.

Reketaši, Nasilnici, Bludnici: Uhapšeni Stefan Vuksan prijatelj i blizak saradnik Igora Dodika, a slobode lišeni Dragoljub Grmuša Draška Stanivukovića

Prijatelji: reketaš, nasilnik, narkodiler i narkoman Stefan Vuksan i Igor Dodik, "nevinašce"


Piše: Slobodan Vasković


“Porodična” stabla Igora Dodika i Draška Stanivukovića “okićena” su najgorim šljamom i ološem.


U akciji “Građevinar” uhapšeni su Stefan Vuksan i Dragoljub Grmuša, poznati kriminalci iz Banjaluke, koji su, 20.20., uhapšeni za iznudu 15.000 KM.


Vuksana je štitio Igor Dodik i sređivao mu brzo oslobađanje od bilo kakve odgovornosti.


Da podsjetim, budući da sam već pisao o Vuksanu, koji je i narkodiler i narkoman, on iza sebe niz nedjela, a počeću od nasilja nad bivšom suprugom V.J., kojoj je u niz navrata upućivao najmorbidnije prijetnje.


Bilo mu je malo da je progoni putem telefona, već je nalazio i u gradu, te joj otvoreno prijetio nasiljem.


Vuksana je supruga, u maju 2022. godine, ostavila nakon što je teško premlatio i nanio joj teške tjelesne povrede, ali on je nastavio sa progonom i nakon toga.


Prije toga je, izuzetno često, bjesomučno tukao gotovo dvije godine, koliko je trajao brak teško zlostavljane V.J. sa prijateljem Igora Dodika.


I nakon što ga je ostavila, pokrenula brakorazvodnu parnicu, nasilnik i narkodiler Vuksan je nije ostavljao na miru, već je progonio, pratio, prijetio, non stop uznemiravao telefonom.


Može mu se, jer je iz ergele Maloumnih Nasilnika Igora Dodika.


Prijatelji Mali Zli Patuljak i Veliki Zli Grmuša

Mediji su objavili da je Grmuša bio trener i pratilac Draška Stanivukovića, Malog Zlog Patuljka, gradonačelnika Banjaluke, koji ga je zaposlio u “Vodovod”.


Objavili su i da je Grmuša u martu ove godine uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična djela polna zloupotreba djeteta starijeg od 15 godina, kao i iskorišćavanja djece za pornografiju na štetu 16-godišnje djevojke. (Nažalost, ima takvih Nakaza i među političarima, ali o tom potom).



Sve to “saznali” su pojedini mediji, ali je pravo čudo kako nisu “saznali” da je Stefan Vuksan, više puta uhapšeni nasilnik, blizak prijatelj Igora Dodika, koji je 20.10. “doputovao” na “Crnu listu” SAD-a.