среда, 12. јул 2023.

KoncLogor Foča: Velimir Kostović, načelnik PU, premlaćuje mlade ljude bez ikakvog razloga; Odvlači ih u najmračnije ulice gdje se iživljava nad njima; Foča preplavljena kokainom koji su “uvezli” NarkoNešići i Kreštalica

nasilnik Kostović


Piše: Slobodan Vasković


Načelnik Policijske uprave Foča Velimir Kostović nije samo zaštitnik narkodilera, drugih kriminalaca, već je i sam kriminalac i teški nasilnik.


Uz to je i neizlječivi alkoholičar koji svoje brojne komplekse “liječi” tako što premlaćuje mlade ljude iz Foče bez ikakvog razloga.


Tako je mortus pijani Kostović prije par dana teško pretukao mladića u jednom od fočanskih kafea, samo zato što nije prišao svom stolu onako kako mu je Kostović naredio.


Dečko je pokušao prići svom stolu (vraćao se iz toaleta), sa jedne strane, a Kostović mu je rekao da tu ne može proći. Dečko je zaobišao sto, pa prišao sa druge strane, ali ni to nije bilo po volji Kostoviću i njegovim batinašima. 


Kostović je bio u društvu još trojice batinaša, pa je, potom, zovnuo i policiju, te su mladića i njegovog druga izveli u mračnu ulicu kraj kafea, gdje je jednog Kostović fizički maltretirao, a drugi je odveden u policijsku stanicu.


Nije prvi put da se Kostović fizički obračunava sa onima  koji mu se “ne dopadnu” bilo u kafani, restoranu, diskoteci, a sa njim je često u društvu i obračunu i pervertit Siniša Golijanin, direktor KPZ Foča.


Uvijek odvlače svoje žrtve u najmračnije ulice Foče.


“Znaš li to ko sam ja”, uvijek kaže Kostović prije nego nasrne na potpuno nevine građane, što dovoljno svjedoči o njegovoj inferiornosti, bahatosti i kompleksima.


Podjednako važno je da je Foča preplavljena kokainom, a to nije moguće bez učešća policije. I ranije sam pisao o povezanosti Kostovića sa Kavačkim klanom u RS.


Sada Kostović direktno “radi narkotike” sa Nenadom Nešićem, narkodilerom, peračem narkonovca i ministrom bezbjednosti BiH, njegovim bratom Predragom, takođe narkodilerom,te njihovim narkosaradnikom Stefanom Kreštalicom, zamjenikom direktora auto salona “SKS”, preko kojeg, između ostalog, Nešići i Kreštalica peru novac od prodaje narkotika.