недеља, 10. фебруар 2019.

NOVI VIDEO: David nije osoba snimljena kamerama sa “MK” servisa; Ko je NN Lice što glumi Davida u noći 18.03.?!



piše: Slobodan Vasković

David Dragičević, žrtva zločina Teškog Ubistva, nije snimljen kamerama sa “MK” servisa, u noći 18.03.2018. godine, oko 02 časa 50 minuta.



Potvrđuje to video klip snimljen kamerama sa tog objekta, na kojem se vidi lice NN osobe, iste one koja nešto kasnije baca kesu u kojoj je bilo pecivo, što sam već objavio.



Ovaj snimak je još jedna potvrda da David Dragičević, kobne noći, 18.03., nije bio u naselju Lauš, posebno ne u blizini kuće Đorđa Rađena; Video klip je potvrda da je Darko Ilić sve slagao na presu 26.03.2018., kada je tvrdio da je riječ o Davidu Dragičeviću, ali i da su se laži nastavile sve do današnjeg dana.

Takođe je bitno naglasiti da ovaj snimak potvrđuje da je Ubistvo Davida Dragičevića bilo pomno planirano i organizovano, što već mjesecima tvrde njegovi roditelji Davor Dragičević i Suzana Radanović.



Njih oboje su vidjeli video klip i potvrdili da se ne radi o njihovom sinu Davidu.

Važno je naglasiti da ni Agencija za forenziku, koja je analizirala ovaj snimak, nije utvrdila da je riječ o Davidu Dragičeviću.



Uz to, NN Lice, koje se vidi na snimku sa “MK” servisa nosi patike, dok je David te noći na nogama imao čizme. Takođe su i pantalone različite boje, jer lice sa snimka “MK” ima plave farmerke, dok je David te noći nosio pantalone tamne boje.

David u prolazu ka "988"(pantalone u čizmama)

Postoji razlika, koju sam već objavio, a odnosi se na položaj pantalona - one su kod Davida u čizmama, što potvrđuje i fotografija iz prolaza ka kafeu “988”, dok su pantalone, koje nosi NN Lice snimljeno kamerama “MK” servisa preko patika. 

NN lice sa "MK": pantalone preko patika
Ključno pitanje nakon gledanja ovog videa jeste: Ko je GLUMIO Davida Dragičevića u noći 18.03.2018. godine u ulici Velibora Janjetovića Janje i Ko je osoba koju su snimile kamere sa “MK” servisa?!