среда, 5. децембар 2018.

Trg/Lov na Davida: Šta je bilo u Kesi koju preuzima NN lice što šepa i predaje Mladićima na klupi; “Maloljetnici” kontrolori?! (VIDEO)


"Maloljetnici" i NN lice koje šepa
piše: Slobodan Vasković

Brojni su dokazi sa Trga Krajine (zabilježeni kamerama sa kafea "City"), koji svjedoče da je u noći 18.03. David Dragičević bukvalno lovljen od velike grupe osoba i da je sve što se dešavalo vrlo precizno koordinisano i vođeno. 


Prethodnih dana objavio sam niz dokaza o tome, a za dalje raskrinkavanje svjesnog nerada MUP RS i Tužilaštava bitno je precizno prikazati djelovanje NN lica koje šepa i koje se na Trgu pridružuje dvojici tzv. “Maloljetnika”, koji su i dočekali Davida na tom mjestu.

Uloga dvojice “Maloljetnika”, kao i NN lica koje šepa izuzetno je značajna, jer su oni svjedoci da je David bio već na Trgu izložen nasilju, ali i jer su direktni sudionici Lova na Davida.




Uvećani detalji sa video snimaka nadzornih kamera objekta “City” to nesporno potvrđuju; 

Nikakve tu slučajnosti nema, a sve jasno dokazuje da “institucije” nisu htjele ni po koju cijenu da urade posao koji su morale - pronađu i kazne odgovorne za Ubistvo Davida, već su uradile sve suprotno - stali su u njihovu zaštitu.



Nije ništa uradio ni Siniša Kostrešević, načelnik UKP-a u kojeg su polagane velike nade. Uzaludna je to nada bila, kako se danas, gotovo osam mjeseci nakon što je preuzeo istragu, može slobodno zaključiti.

Uopšte nije vjerovatno da su svi detalji sa Trga Krajine, koje sam objavio i oni, koje ću tek objaviti, a koji svjedoče o sinhronizovanoj akciji, nakon svih svjesnih propusta Tužilaštava i dijela MUP-a RS, pod kontrolom Dragana Lukača i Darka Ilića, promakli i Kostreševiću! To je, praktično, nevjerovatno.


Veoma važno je primijetiti da NN lice koje šepa dolazi iz Jevrejske ulice i staje sa dvojicom “Maloljetnika”, koji su, nakon što su se pozdravili sa Davidom dok su sjedili na betonskoj kocki, krenuli za njim, kako bi gledali njegovo presretanje od dva NN lica, koja su, po svemu sudeći, inspektori.



“Maloljetnicima” se na Trgu pridružuje NN lice koje šepa i koje na Trg dolazi iz Jevrejske ulice. Iz te ulice on izlazi u 02.25.55 časova, a “Maloljetnicima se pridružuje u 02.26.04. časova.



Ono što je veoma važno naglasiti jeste da NN lice koje šepa dolazi bez ičega u rukama, odnosno da su mu ruke u džepovima.

Sa dvojicom “Maloljetnika” NN lice koje šepa stoji sve do 02.29.04. da bi tada, bez ičega u rukama, krenuo ka Gospodskoj ulici.

Ista osoba se ponovo pojavljuje na snimku kafea “City” u 02.29.38. časova, ali sada sa kesom u ruci, koju mu je Neko dao na početku Gospodske ulice. 



Nažalost, taj trenutak se ne vidi, ali je kristalno jasno da ista osoba odlazi u Gospodsku, uzima kesu, vraća se sa njom i kreće ka klupi na kojoj sjede dva Mladića, što su dali svjetlosne signale kada je David dolazio na Trg iz pravca “Fabrike”, odnosno, drugi signal, kada je već bio na Trgu i razgovarao sa dvojicom “Maloljetnika”, koji su tada sjedili na betonskoj kocki.


NN lice koje šepa prelazi preko Trga, prilazi dvojici Mladića koji sjede na klupi i predaje im kesu, koju je nepun minut prije toga dobio od Nekog u vrhu Gospodske ulice. 



To je jasno vidljivo na uvećanim i prešišćenim snimcima, koje emitujem.



Nakon predaje kese u 02.29.57 časova, NN lice koje šepa odlazi prema parku “Petar Kočić”.



Ono što je posebno interesantno je činjenica da dvojica “Maloljetnika” kontrolišu/provjeravaju da li je NN lice koje šepa prvo preuzelo kesu u vrhu Gospodske ulice, a potom da li je predalo kesu Mladićima na klupi; Kada se uvjere da je to učinio, odlaze u Jevrejsku ulicu.   


Ranije je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, izjavio da je MUP RS pronašao “Maloljetnike”; Rekao je da im nije bilo dozvoljeno da uđu u “Fabriku” i da su zbog toga sjedili na betonskoj kocki, te da je njihovo djelovanje te noći potpuno benigno, a da je razgovor bio samo zahtjev za cigaretu.

David na Trgu sa "Maloljetnicima"
Međutim, dešavanja na Trgu pokazuju da Lukač nije rekao istinu i da je uloga “Maloljetnika” potpuno drugačija, sasvim negativna i da su oni vrlo bitan dio cijele akcije Lova na Davida, koja je završila njegovim monstruoznim Ubistvom! (nastaviće se)