понедељак, 20. мај 2024.

“Turistički Dragulj Banjaluke” evoluirao u Kriminalni Dragulj Stanivukovića, kandidata Dodika i SNSD-a za gradonačerlnika; Rezervni Kandidat SNSD-a Šobot još se ne oglašava (VIDEO)


Piše: Slobodan Vasković


Draško Stanivuković, kandidat Dodika&Dodika, SNSD-a i Branislava Borenovića, za još jedan mandat gradonačelnika Banjaluke, uspio je da dokaže da je ravan svom idolu Miloradu Dodiku po načinu na koji budžetska sredstva pretvara u lična.


Tako je za farbanje mosta u Trapistima, koji Mali Zli Patuljak Stanivuković, zove “rekonstrukcijom mosta”, potrošeno cca 640.000 KM.



Farbanje nije rekonstrukcija, ali mladi lažov iz gradske uprave, u skladu sa najboljim tradicijama neistina Milorada Dodika, tvrdi da će most, čija je drvena konstrukcija i dalje trula i opasna za pješake, biti “turistički dragulj Banjaluke”.


Kako stvari stoje, most u Trapistima jedan je od Kriminalnih Dragulja Stanivukovića i njegove pohlepne klijentelističke mreže.

Šta li na sve ovo ima reći Rezervni Kandidat SNSD-a Nikola Šobot, pitanje je svih pitanja, jer Šobot, dosad, nije progovorio više od sedam riječi u kapacitetu Rezervnog Kandidata.