понедељак, 3. децембар 2018.

Lov na Davida: Nasilje nad Davidom počinje već na Trgu Krajine, u 2 časa 25 minuta 17 sekundi,18.03. (VIDEO)



piše: Slobodan Vasković

Detaljna analiza snimka sa Trga Krajine, u noći 18.03., potvrđuje da je David Dragičević već tada bio izložen Nasilju.

Dvije osobe u 2 časa 25 minuta i 15 sekundi presreću Davida na Trgu i odmah potom ga snažno guraju ka zidu zgrade u kojoj se nalazi “Office shoes”, gdje ga pritišću uza zid. 

To je više nego jasno iz snimka sa Trga Krajine, 18.03., što se vidi na uvećanom i usporenom dijelu video zapisa, koji svjedoči o događajima iz te noći.

Kad se pažljivo pogleda trenutak kad su ga presrela pomenuta dvojica, vidi se da je to bilo jako grubo i da se David desnom napadaču pokušao oduprijeti; Upravo taj ga je grubo zaustavio, okrenuo ga oko sebe, nakon čega je prišao i Napadač koji je stajao lijevo. Potom su Davida priklještili uza zid! Po mišljenju stručnih lica koja su analizirala snimal, to mogu biti samo obučeni inspektori - specijalci u civilu!



Niko od onih koji navodno istražuju slučaj Organizovanog Ubistva Davida Dragičevića nije pomenuo ovaj detalj, a oni koji su organizovali otmicu, kasnije i likvidaciju dvadesetjednogodišnjeg mladića, kao i zataškavanje zločina, itekako su znali raspored kamera i veoma pažljivo isplanirali sve što se desilo te noći.

David je od dvojice nepoznatih lica fizički pritisnut na zid kraj ulaza u 
“Office shoes”, kako bi izbjegli da taj nasilni akt snime kamere sa objekta gdje se nalazi ta radnja, ali i sa kafea “City”!

Nasilnici su, zasad, uspjeli sakriti identitet, ali ne i sam čin fizičkog ataka na Davida.



Dešavanja na Trgu Krajine u noći 17/18.03. potvrđuju da je Ubistvo organizovano, unaprijed planirano i da je u Lovu na Davida učestvovao veliki broj lica, ma šta o tome tvrdili i “tužioci” Miodrag Bajić, Želimir Lepir ili, pak, Siniša Kostrešević, načelnik UKP-a, koji navodno vodi istragu.

Narednih dana objaviću još niz detalja koji svjedoče i potvrđuju izrečeno i dokazuju da su u zločin umiješani pojedini pripadnici MUP RS, na čelu Darkom Ilićem, načelnikom Uprave za organizovani kriminal.

Bez njihovog učešća u zločinu, on ne bi mogao biti sproveden na način na koji se to desilo niti bi se istraga mogla razvlačiti unedogled, kako bi se prikrili akteri Organizovanog Ubistva. 
(nastaviće se)