уторак, 1. октобар 2024.

Uhapšen Marko Simić, sin Dragana Simića, savjetnika i osobe od najvišeg povjerenja Siniše Kostreševića, direktora Policije RS

Piše: S.V.


Marko Simić, sin Dragana Simića, savjetnika direktora Policije Siniše Kostreševića, uhapšen je sa pet kilograma marihuane, koja mu je pronađena u automobilu.


Vijest je objavila “Srpska info”.


Simić je, kako sam u niz navrata pisao, desna ruka Kostreševića i njegov “čovjek od povjerenja” za kontakte sa podzemljem.


Sada se ispostavilo tačnim sve što sam navodio i o Kostreševiću i o Simiću, jer nije moguće da ni jedan ni drugi nisu znali šta radi Marko Simić.



Marka Simića sam pominjao još 31.10.2021, godine, kada sam objavio da su 27.10. te godine, on i Nemanja Sjenica, u centru Banjaluke, u 12 časova i 35 minuta, (u p’o bijela dana), napali su i pretukli Nj.S., bez ikakvog razloga. 


Nakon što je priveden, prijetio je policajcima svojim ocem Draganom, tvrdeći da će biti svi istjerani sa posla, a potom slagao da ima COVID 19; Utvrđeno je da nije pozitivan, pa je vraćen u pritvor, odakle je pušten u 21 čas i 15 minuta. Tužilac Biljana Janković ga tereti za krivično djelo “nanošenje tjelesne povrede”.


Vrlo nasilna porodica Simić, vrlo sklona kriminalnim djelima - od nanošenja tjelesnih povreda do trgovine narkoticima. 


Tvrdi se da je I ovaj put, kada je uhapšen sa pet kilograma marihuane, prijeio  ocem I Kostreševićem, ali nije oslobođen. 


Marko Simić se, kako stvari stoje, osjećao vrlo vrlo sigurnim i nedodirljivim čim je vozio pet kilograma marihuane u automobilu. nastaviće se)

U najavi hapšenje Nebojše Drinića: Banjalučanin javno optužio Drinu Trećinu da mu je za zaposlenje uzeo 5.000 KM