уторак, 21. мај 2024.

NarkoDiler Stefan Kreštalica kojim mi je nedavno prijetio Nenad Nešić, narkodiler i perač narkonovca, posjeduje 19 stanova u Istočnom Sarajevu i dva u Budvi

Piše: Slobodan Vasković


Stefan Kreštalica, narkodiler iz Istočnog Sarajeva, kojim mi je prijetio Nenad Nešić, narkodiler, perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH, 16.05.o.g., prije ročišta u Sudu u Beogradu, posjeduje 19 stanova u Istočnom Sarajevu i dva u Budvi.


Stn u Budvi No1

Kreštalica i Nešić su narkosaradnici već dugi niz godina, a glavna ruta preko koje rade je Foča-Crna Gora.

Stan u Budvi No2

To je samo jedna od narkolinija Nešića, ali i Zorana Šljivića, Nešićevog saradnika u prljavim poslovima, nasilnika koji premlaćuje drškom pištolja djecu i mlade o čemu sam nedavno pisao.


Šljivićeva supruga je Nikolina Šljivić, narodna poslanica NarkoDNS-a u parlamentu RS, koja je mafijašica i organizuje prebijanja. Pokušala je organizovati i prebijanje člana moje porodice, ali joj to nije pošlo za rukom. Ona, njen muž i Nešić imali su namjeru da člana moje najuže porodice pretuku "do invaliditeta"

Kreštalica je kum Nešićevog brata Predraga, ali nisu u dobrim odnosima, dok je sa Nenadom Nešićem i dalje u poslovno-prijateljskim čvrstim i neraskidivim vezama.

Nešić i Kreštalica su prali narkonovac i preko auto-kuće “SKS”, a da im posao pranja para odlično ide svjedoči i podatak da je Kreštalica nedavno otvorio novi ekskluzivni salon narkofirme “SKS”.

mafijašica Šljivić označena strelicom

Nenad Nešić nije bio na otvaranju salona, kako ne bi uvrijedio brata Pedraga, ali je njegova izaslanica bila Šljivićeva, glamourozna kako to samo ona zna biti. 


Skupocjeni "SKS" automobili za kupovinu narkotika i pranje novca

Skupocjeni automobili koriste se za plaćanje narkotika, što je jedan od ugodanih načina kupovine opijata, posebno kada se trguje sa mafijom iz Albanije.

(nastaviće se)