уторак, 16. новембар 2021.

Saradnici Igora Dodika, Siniše Kostreševića i Ljubana Ećima u lisicama: Uhapšeni Mladen Milovanović, Pero Dukić, Bojan Cvijetić, Saša Rađević…

Piše: Slobodan Vasković


Po nalogu Tužilaštva BiH MUP Republike Srpske uhapsio je, između ostalih, Mladena Milovanovića, visokog policijskog funkcionera koji je po nalogu Siniše Kostreševića čuvao Škaljarca Miloša Božovića.

Uhapšen je Pero Dukić kod kojeg je Božović stanovao. Pero Dukić je usko povezan sa krađom vozila i prodajom vozila kriminalcima za likvidacije. Vlasnik je girme "Master".


Uhapšen je i Bojan Cvijetić, bivši savjetnik Dragana Mektića, u vrijeme dok je Mektić bio ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.


Slobode je lišen i Saša Rađević, veoma opasana osoba iz podzemlja.


Interesantno je da je Narko”General” Siniša Kostrešević “požurio” sa izjavom kako je MUP RS u velikoj akciji uhapsio brojne osobe, iako je opštepoznato da je on šef te grupe. I da je znao za sve kontakte Milovanovića sa Milošem Božovićem.


O tome je svjedočio Milovanović, što možete pročitati u dokumentu ispod.



Uz to, poznato je da su Cvijetić i Rađević veoma bliski Ljubanu Ećimu.



Kostrešević pogrešno misli da će se spasiti, kao i njegov neposredni šef Igor Dodik. Obojica su pripadnici Međunarodnog NarkoKlana koji vode Marko Narko Parezanović, visoki funkcioner Agencije i Ljuban Ećim.





Ključni ljudi Klana u Republici Srpskoj su Igor Dodik, Siniša Kostrešević i Zvornički trio - Zoran Stevanović, Siniša Mijatović i Dejan Ilić Tigar. Nisam objavio još uvijek sva imena iz Vrha Klana, ali ću to učiniti u narednim danima.



Igor Dodik je treća osoba koju sam ranije pominjao, ali nisam imenovao i koja je, uz Milorada Dodika i Ljubana Ećima, insistirala da Kostrešević bude postavljen za direktora Policije.


Igor Dodik je koristio Skaj aplikaciju u komunikaciji sa članovima NarkoKartela kojem i sam pripada.


On je bio direktno nadređen Kostreševiću u mnogo većoj mjeri nego njegov otac Milorad. (nastaviće se)