понедељак, 22. новембар 2021.

Nezvanično/ Sestrić Gordana Pavlovića Gocija, vlasnika zločinačke firme "Pavgord" i pripadnika Narko klana Igora Dodika, akter Brutalnog Nasilja u Foči: Pucnjava i bacanje auta u Drinu (FOTO + VIDEO)

Mićo Rašević, pucač (u krugu)

Piše: Slobodan Vasković


U Foči, sto metara od vile u kojoj živi Gordan Pavlović, vlasnik NarkoFirme “Pavgord”, 21.111.o.g., došlo je pucnjave, a potom i bacanja automobila u Drinu.


Sve se desilo u Ribarskom naselju.



Prema mojim informacijama, nezavničnim, pucači su bili Mićo Rašević, sestrić Gordana Pavlovića i njegov potrčko Dražen Salamadija.



Pucali su na Nikolu Vasiljevića i Dražu Puhala, koji, takođe, nisu “cvjećke”, ali ne smije se dozvoliti pripadnicima Kartela, što Pavlović jeste i članovima njihovih porodica, da dijele prvadu na svoj način.



Emitujem fotografije “pucača” i dva video klipa guranja auta u Drinu. 



Nedavno je kod Pavgordovih vozača na Bjelašnici pronađeno oko 100 kilograma marihuane. Treba naglasiti da Pavlović već godinama, a posebno u poslednje dvije godine, preko svojih firmi pere novac za Narko Klan. Izuzetno je blizak Miloradu i Igoru Dodiku, koji preko njega i Zorana Stevanovića pokušavaju oteti firmu "Alumina" iz Zvornika i pretvoriti je u fabriku droge i mašinu za pranje novca od droge. (Uskoro opširnije)