уторак, 7. мај 2024.

Branko Prodanović, bratić Lazara Prodanovića SNSD-ovog načelnika Bratunca, oteo i teško batinama povrijedio Aleksandra P., kojem je slomio ruku na dva mjesta, koljeno, nosnu kost, izbio šest zuba…; Prodanović je, nakon otmice i batinanja nesretnog mladića, pobjegao u Srbiju

Lazar Prodanović


Piše: Slobodan Vasković


Branko Prodanović, bratić Lazara Prodanovića, teško je pretukao Aleksandra P. Iz Ljubovije samo zato što se automobilom okrenuo ispred stambenog objekta koji pripada načelniku Bratunca.


Lazar Prodanović je načelnik Bratunca, decenijski pripadnik SNSD-a, kojeg je krajem oktobra prošle godine, okarakterisao kao “Mafijašku organizaciju”.


Očito je da je Prodanović “zaboravio” da je i on član te organizacije, a nakon onog što je učinio njegov bratić može se slobodno reći da su Prodanovići mafijaši u mjeri kao i oni na koje je, “Čudom” progledali Prodanović jednom “ukazao”, zaboravljajući koliko su članovi njegove porodice bahati, bezobzirni i nasilni.



Sve se desilo 04.05. oko 21 čas, kada je Aleksandar P. iz Ljubovije (Republika Srbija) okrenuo automobil ispred Prodanovićevog stambenog objekta; To se nije dopalo Branku Prodanoviću koji je svojim automobilom sustigao nesrećnog mladića, potom ga oteo iz njegovog automobila i silom odvukao ispred porodične kuće Prodanovića.


Teško ga je prebio držalicom lopate pri tom mu nanijevši teške tjelesne povrede: Prelom ruke na dva mjesta; slomio mu je koljeno; izbio mu je šest zuba; polomio nosnu kost…


Nažalost, to nije sve, jer je Aleksandar P. sav u krvavim podlivima od teškog batinanja. 


Naravno, “hrabri” Branko Prodanović je pobjegao u Srbiju, a iz PU Zvornik tek su 07.05. saopštili šta se desilo, ne navodeći imena nasilnika niti njegove žrtve.



Aleksandar P. je prebačen na liječenje u Srbiju, a bahatost SNSD-ovaca i članova njihovih porodica je samo još jednom potvrđena u svoj svojoj brutalnosti.