уторак, 6. децембар 2022.

Ukazanje Stanišićive tetke u banjalučkoj toplani i druga čudesa nakon što je Dodik masovno pokrao i falsifikovao opšte izbore

Insert iz filma "Žitije Brajanovo"

Piše: Slobodan Vasković


1.

Urnebesne su reakcije na odluku CIK-a da listić na kojem je precrtan PDP (prilikom falsifikovanog izbora za Dom naroda BiH), proglasi važećim i da najavi žrijeb za petog delegata, pod uslovom da Apelaciono vijeće Suda BiH potvrdi njihovu odluku, zasnovanu na falsifikovanim i pokradenim opštim izborima.


2. 

Lažni predsjednik Dodik koji je tako "strpljivo” u izbornoj noći čekao “rezultate” za njega nelegalnog CIK-a, odmah je najavio krivičnu prijavu protiv svih članova te uništene institucije, “jer ne poštuju zakon”.


Otkad Dodik uopšte zna šta je zakon, pa on ih je sve poodavno ukinuo u Republici Srpskoj, kao i institucije tog entiteta.


3.

Dodik uvijek vergla isto - uopšte se ne mora čekati šta će izjaviti, već se unaprijed zna. 


4.

Kao što se zna šta će, nakon toga, izjaviti Hor Kriminalizovanih Jajara, koji čine zajedno sa njim vrh antinarodnogRežima.


5.

Sado-Mazo grupa na čijem čelu je Beskičmenjak Branislav Borenović su već za posmatranja. U ustanovi zatvorenog tipa.


6.

Oni su pozdravili odluku CIK-a, čijim su odlukama o priznanju masovno falsifikovanih izbora ostali bez predsjednika republike, kojoj je oteta pobjeda i suludim odlukama tog istog CIK-a dodijeljena Dodiku, pa je postao lažni predsjednik. Zvanično prvi, nezvanično treći lažni predsjednik RS.


7. 

Borenović je još teško kritikovao SDP BiH zato što su, prilikom falsifikovanog izbora delegata za Dom naroda, navodno glasali za prijedloge Crvene Sekte.


8.

Zaista tog Borenovića treba što prije maći sa javne scene: Umjesto da bude analitičar dešavanja u SDP-u i njihovih odluka, zašto nije osvojio 14 mandata i imao sigurnog delegat? Tada bi ga baš bilo briga i za SDP BiH i za koga će oni glasati.


9. 

Ali, da bi osvojio 14 poslanika, treba raditi, vladati strankom, imati autoritet, stajati iza svojih odluka, imati plan, ne biti bezličan, imati ideju 


O tome ni riječi, jer ništa od toga 3B nema, kao ni o tome zašto je dozvolio da bude ucjenjivan dan pred predaju lista, 03.07.?!


I bilo bi krajnje vrijeme da nam odgovori kako je Stanišićeva tetka? Kako je podnijela to što se nije našla na listi?


10.

Sumorno i jadno, sa svih strana.


11.

Za kraj sam ostavio izjavu Darka Babalja, koji loše glumi sivu eminenciju satrulog SDS-a; Babalj je izjavio: “Mi iz opozicije nismo korumpirani”!


Zaista nevjerovatno koliko ta individua laže - i najpovršnija finansijska istraga otjerala bi ga na višedecenijsku robiju. 


12. 

Nekako ćemo istrpiti i ovu lošu cirkusku predstavu, nakon koje slijedi još lošija.


Valjda će uskoro i ukazanje Stanišićeve tetke. U banjalučkoj kotlani. Problem je što se ne zna da li će se desiti prije ili poslije odluke Apelacionog suda.