субота, 6. новембар 2021.

Duplex “General” sa Skaja; Monstruozni Kumovski Trio: Ećim-“Čaruga”-Krečo; Piromanije Slavka Vučurevića; Slobodni pad Parezanovića, bliskog saradnika Bude Stankovića i, naravno, Ećima; Mladi gangsteri Stanivuković i Drinić; Riječ dvije o Javoru i rečenica o Dodikovoj "politici"


Piše: Slobodan Vasković


1.

Siniša Kostrešević, “General” sa Skaj aplikacije otkupio je kuću od kuma Radeta Diljevića, koja se nalazi tik uz njegovu.

Duplex "General" sa Skaj aplikacije Kostrešević

Sada u dvije kuće živi u banjalučkom naselju “Kavač”. To je sasvim novo naselje, koje je dobilo ime po zlu čuvenom kotorskom predgrađu “Kavač” iz kojeg su potekli “Kavčani”, u krvi ogrezla NarkoOrganizacija.


2.

Diljević će se lako snaći.


Rade Diljević organizator pranja para Zvorničkog NarkoKlana

On je od prljavih poslova zaradio milione, perući pare preko firme Krovne kriminalne firme Milorada Dodika - “Prointer”, sve za račun Zvorničkog Narko Klana u kom je najbliži Dejanu Iliću Tigru..

3.

Sada je “General” NarkoKlana pravi duplex, što je oduvijek i bio. Nakon što sam raskrinkao njegovu visoku zločinačku poziciju unutar Kartela, čiji “mozak” je u Zvorniku (Dejan Ilić Tigar, Siniša Mijatović, Zoran Stevanović) evo još nekoliko informacija o kriminalnom radu “Generala”.

"Generalova" duplex vila u novom banjalučkom naselju "Kavač"

4.

“General” nikako ne podnosi načelnika PU Gradiška Bojana Škorića, koji je i policajac, ali i kriminalac.


“General” ga ne podnosi ne zato što je kriminalac, već što nije kriminalac pod njegovom kontrolom.

5.

Zato mu je na leđa “navalio” profesionalnog ubicu Milivoja “Čarugu” Lovrenovića, sa kojim ima redovne kontakte što preko Skaj aplikacije, što uživo.


Lovrenović, koji iza sebe ima brojne likvidacije, već sam to objavio, prijeti eliminacijom Škoriću, pa su mu dali obezbjeđenje.

Milivoje "Čaruga" Lovrenović, profesionalni ubica

6.

Svojevremeno sam pisao o tome kako je zapaljena pilana u Donjim Podgradcima, kod Gradiške, u noći 14.12. 2019. godine. Pilana je formalno u vlasništvu Uroša Desančića, Škorićevog vozača, ali je suštinski Škorićeva.


Pilanu je, naravno, zapalio Lovrenović.


Samo dan ranije, bombu na Škorićev kafić “Utopija” u Gradišci bacio je - Lovrenović


7.

Škorić treba da odgovara za nedjela, ali nikako se ne smije dozvoliti da mu profesionalni ubica presuđuje.


8.

Profesionalni ubica Lovrenović je kum Ljubana Ećima i kum Željka Radovanovića Kreče, člana Ećimove narkoekipe. Istovremeno su sva trojica izuzetno bliski saradnici "Generala" Kostreševića.

Ceca Ražnatović i Ećim

Kakav “divan” Trio Kumova, istinskih zlikovaca. Malo je zločina u kojima nisu njihovi prsti, sa ove strane Drine.


9.

Bilo bi interesantno čuti šta o ovim “kumovskim” vezama misli, a tek šta zna, Marko Parezanović, visoki bezbjednosni funkcioner, poznat po malicioznosti, laživosti i niskim udarcima, što govori da mu nedostaje gomila testosterona, pod uslovom da trenutno uopšte uspijeva da misli, jer je u “slobodnom padu”. 


Uzgred, poznaje dosta ovih kumova, na vezi je sa njima. A kuma Ećima posebno, specijalno i paralelno. O "Generalu" Kostreševiću i njihovim bliskim vezama najbolje svjedoči činjenica da ga je Parezanovič godinama favorizovao.

Marko Parezanović

10.

Dok pada, baš me interesuje, da li razmišlja o još jednom Kumu sa kojim je u izvrsnim odnosima - Budi Stankoviću, Kumu Milorada Dodika, nasilnom zločincu visokog ranga u Dodikovom “Kriminalnom Sindikatu”, kod kojeg redovno odsjeda u njegovoj kafančuri “Kej” u Banjaluci. I radi poslove.


Budući da Budo Stanković radi samo prljave, često i nasilne poslove, jasno je kakav pefiks imaju Parezanovićevi.


Samo da podsjetim da je Budo Stanković poslao ubice da likvidiraju tajkuna Ljubu Gladovića, polovinom 2005, kojeg su pretukli i pucali mu u usta. Gladović je čudom preživio, a policija Hrvastke nedavno je otkrila ko su atentatori.



Parezanović posebno voli da radi poslove sa Budinim sinom Predragom, koji je na tatu - kriminalac od glave do pete. Vrlo nasilan i sklon prebijanju slabijih, a nije isključeno ni težim stvarima.


Predrag Stanković je bio trener boksera Marka Čolića koji je presuđen na četiri godine zatvora, jer je pokušao ubiti novinara Vladimira Kovačevića, 26.08.2018. godine.


Nikada nije otkriven naručilac (pokušaja) ubistva Kovačevića, iako brojni tragovi vode ka Parezanovićevom intimusu Budi Stankoviću i njegovom sinu Predragu. 

11.

Parezanović je, tokom pauze za doručak, obavještajac, a ostalo vrijeme kriminalac. Zato je slobodan pad u kojem se nalazi sasvim prirodan.


12.

Biće uskoro više riječi o Parezanoviću i njegovim privatnim “poslovima”, jer sve što nezakonito radi čini u ličnoj, a ne institucionalnoj režiji, pri tom, naravno, teško zloupotrebljavajući instituciju u kojoj radi. Uskoro opširnije o njemu i njegovim ličnim poslovima pružanja zaštite teškim kriminalcima, od kojih je stvorio ličnu mini vojsku koja prati i pritišće njegove mete; Posebno one koje kritikuju Dodika, njegovog stvarnog šefa na čijem je platnom spisku veoma visoko.


13.

Došlo je vrijeme da se napiše par rečenica o Drugom primitivcu RS (Prvi je, bez konkurencije, Dodik) Slavku Vučureviću koji je objavio "rat" “Engleskoj i krenuo u pohod na tu zemlju. 


Toliko je zauzet "agresijom" na Englesku, da nikako ne stiže javnosti da obznani ko je naredio da se zapali automobil pripadnika OBA BiH Jove Asanovića, 21.04.2021.


Jovo će nanovo morati kupiti auto, jer mu je “pežo 207” potpuno izgorio.


12.

Šta je interesantno: Trebinjska policija sumnja da je Vučurević naredio paljenje Asanovićvog automobila “iz ličnih razloga” koje neću pominjati, osim ako ne budem prisiljen na to; Trebinjski policajci imaju i niz posrednih dokaza za Piromana, ali ne smiju da istražuju tu paljevinu. Ne da im “General” sa Skaja, jer Vučurević ima “šta reći” o Englezima, po naredbi Dodika. 


Samo da i tu državu ne zapali, toliko je "moćan".


13.

Za kraj još dvije kratke informacije: Mladi gangsteri u naponu, koji će uskoro da ih sprži, Draško Stanivuković, gradonačelnik, i njegov konsiljere Nebojša Drinić odlučili su da ne smijene starog gangstera Željka Grbića, direktora koji je milionskim finansijskim malverzacijama ukopao banjalučko “Gradsko Groblje” po nalogu, takođe, starog gangstera Gorana Osnovca Selaka.


Grbić je lažirao izvještaje, pa je otkriveno da su gubici samo 280.000 KM, iako su, prema brojnim informacijama, milionski, ali tu dokumentaciju Grbić je sakrio.

14.

Stanivuković ima odlične predispozicije da bude veći gangster i od Dodika i stalno radi na sebi u tom pogledu. Drinić je za deset mjeseci "rada" u Gradskoj upravi, i to na poziciji referenta, uspio da kupi trosoban stan i nov "Audi". Vrlo respektabilna pljačka, reketiranje i ucjenjivanje za tako kratko vrijeme "referentskog posla". Drinić je pravi referentski reketaš Stanivukovića, Lepršavog Pajaca opasnih namjera. 


Pitam se da li će dijeliti istu ćeliju, zajedno sa menadžerom Grada Bojanom Kresojevićem?!


15.

Dođe red i na Javora - Istraživanja Crvene Sekte o rejtingu njihovog kandidata za izbor gradonačelnika Prijedora koji uskoro treba da se održe Slobodana Javora su ponižavajući. Javorov rejting je na nivou davno posječenog trulog javora. Nije ni za potpalu, što je šokiralo čelnike Sekte.


Sada svi SNSD botovi danonoćno rade da mu poboljšaju krvnu sliku. Samo da ga ne pošlju kod Vlade Crte Đajića, pa kako god prođe. Najvažnija je, moj Javore, živa glava!


16.

Što se tiče "politike" Milorada Dodika, čiji je cilj Istrebljenje sopstvenog naroda, tokom proteklih "kriznih" dešavanja zaboravio je na onu narodnu: "Pazi da ti se ne desi ono što želiš"! Upravo to se desilo Dodiku, a cijena koju će platiti biće ogromna! Nažalost, dobar dio cijene platit će i narod kojeg Dodik svjesno žrtvuje.