субота, 20. фебруар 2021.

Ukleta SNSD-ova “Askona”, puna kriminalaca, stigla u Doboj - Da li je to znak da SNSD gubi izbore i u Doboju, nakon poraza u Bijeljini i Banjaluci, gdje je “Askona” prije novembarskih izbora “radila” za Sektu?!


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ukleta “Askona”, okićena zastavama SNSD-a, stigla je u Doboj.



2.

Ukleta je zato što su, vozeći je Banjalukom, i, preko megafona, pozivajući da se glasa za Igora Radojičića, proizveli potpuno suprotan efekat - iziritirali građane i doprinijeli su dijelom njegovom teškom porazu od Draška Stanivukovića.


3.

Ukletu "Askonu" Vozi Nebojša Malinić, poznat i Kao Nešo Malina, kriminalac , koji poziva da se glasa za Sanju Vulić i Borisa Jerinića. (U nastavku teksta slijedi video koji svjedoči kako Nešo Malina krade bakar iz Elektrokrajine.).


Nešo Malina je kriminalac i, sada je bez ikakve dileme jasno, da samo kriminalci podržavaju Vulićku i Jerinića.



4.

Kada pogledate tablicu na kojoj piše “Nešo”, jasno vam je o kakvom idiotu se radi. I on je blizak prijatelj Milorada Dodika o čemu svjedoči i fotografija, što i ne čudi, jer se Dodik masovno okružio kriminalcima i kidiotima.


Dodik i Malinić, sa njegove lijeve strane

5.

Međutim, Nebojša Malinić, zvani “Nešo Malina” nije bilo ko: On je najbliži prijatelj (i srodnik) je osuđenog kriminalca Dragana Kremenovića Pugera, takođe Dodikovg prijatelja.



6.

Da je Puger osuđeni kriminalac svjedočo presuda Osnovnog suda Banjaluka.. 



7.

Puger i Nešo Malina zajedno su krali bakar iz kablova, moje su prethodno ukrali u “Elektrokrajini”, gdje je Puger zaposlen. Već sam emitovao taj video snimak i on je prava slika SNSD-a. Pljačkaju gdje stignu i pljačkaju sve. Ne biraju.



8.

Pugera je Milorad Dodik označio kao glavnog krivca za poraz u Banjaluci, ali je, ipak, očito da je u Doboju SNSD u teškoj krizi, pa ga je ponovo angažovao sa Nešom Malinom.


9.

Puger je organizovao i čuveni ručak, avgusta 2020., na kojem su se Milorad Dodik, Igor Radojičić i Puger dobro najeli sa presuđenim narko dilerom Darkom Vukovićem (u prugastoj majici).



10.

Darko Vuković je pravosnažno presuđen na tri godine zatvora zbog dilanja narkotika. Potvrđeno mi je to iz Okružnog suda Banjaluka i Vrhovnog suda RS.


11.

Kriminalac Puger je odličan prijatelj i sa Željkom Cvijanović.



Kada god se sretnu sa njom se uvijek toplo zagrli i poljubi, što je opštepoznat znak bliskosti.