петак, 5. јул 2019.

Nova Knjiga/Milorad Dodik: “Borba za Republiku” - do zadnjeg Srbina




piše: Slobodan Vasković

1.
U pauzama šest izliva “Piralena u mozak”, Dodik je “napisao” nešto što je nazvano “Borba za Republiku” u kojoj je pažljivo opisano kako je “odbranio” Republiku i Srbe u njoj od svih, sem od Srba.

2.
Dodikova “Republika” je jedina na Planeti gdje Srbi uspijevaju dvaput ubiti istu osobu/Srbina - prvo živog, potom i mrtvog. 

3.
To dostignuće Dodik će, vjerovatno, opisati u novom “djelu”, pod naslovom “I Srbe ubijaju Srbi, zar ne”!

4.
Primjera je mnogo - dovoljno je sada navesti samo jedan - ubistvo Davida Dragičevića, kojeg su ubili Srbi; Ubili ga živog, potom nastavili da ga javno ubijaju mrtvog. I ne prestaju - od 26.03.2018. do danas, sa akcentom na “ubijanje će se nastaviti”!

5.
Možda se Dodik, kada privede kraju novo “djelo”, odluči, ipak, za naslov “Odbrana Srba koji ubijaju Srbe”, jer on je priličniji, zato što je Dodik najangažovaniji na odbrani Srba koji ubijaju Srbe; To je i logično, zašto bi branio ubijene Srbe, kada su već mrtvi i spremni za novo ubijanje, ako se to učini politički potrebnim.

6.
Dodik, Srbin, toliko je već sklonio Srba i rasejao Srbe da mu nema ravna po junaštvu, te bi, sem njegovog pisanja novih “knjiga”, trebalo oformiti radnu Grupu Pjesnika da mu pripomogne i sve to opjeva u epove; Epopeje; pretoči u Drame, Melodrame, Komedije. 

Neophodno je formirati i radnu Grupu Kompozitora da sve uglazbi do mjere da odjednom 636 filharmonija treba da odsvira djelo “Bratski Metak”.

7.
A nije malo tih masakra bilo - od ekonomskih, finansijskih, političkih, zdravstvenih, pa sve do prebijanja, zlostavljanja, silovanja, satiranja do smrti mobingom, progonom, pritiskom, prijetnjama, nepravdom, premlaćivanjem, zamlaćivanjem, umlaćivanjem, zatucanjem, zabijanjem… u Crnu Zemlju!

8. 
Već poodavno je trebalo projektovati i početi sa izgradnjom Nacionalne biblioteke u kojoj će biti isključivo “djela” Nacionalnog Heroja, Pisca, Đenerala, Patrijarha i svih Vladika zajedno, “Političara”, “Diplomate”, “Dobročinitelja”, “Altruiste”, “Filantropa”……. Milorada Dodika!

Jer, On je sve to u jednom; U jednom sve je to On.

9.
Nacionalna biblioteka MORA biti grandiozna - triput veća od Burdž Kalife, visine 2.454 metra, sve na površini od najmanje 8 kilometara kvadratnih, sa 636 spratova.

I pitanje je da li će sve te Tragedije uspjeti stati u Nacionalnu biblioteku, koja bi se trebala nazvati po Miloradu Dodiku - Milorad Dodik!

Na monumentalnim video bimovima, koji će biti postavljeni na Nacionalnoj biblioteci i iz drugih Univerzuma moći će, bez problema, pročitati svaku njegovu riječ. 

10.
Igor Radojičić trebao bi biti na čelu Nacionalne biblioteke “Milorad Dodik”; Iz prostog razloga što je narečeni najveći Srpski Izumitelj - Upravo je patentirao nekoliko izuma - da opozicija želi držati Banjaluku u vanrednom stanju, iako je Republika (koju je Dodik “odbranio” od svih sem od Srba) u vanrednom stanju još od marta 2006.; Radojičić je izumio i odbranu od otrovnog Piralena, za šta je, kako “Naučnik” smatra, dovoljno samo nekoliko hladnih obloga u vidu fejk izjava/saopštenja, koja su direktna posledica izliva fekalija u njegov mozak, ako bi se ta smrdljiva masa mogla uopšte tako nazvati; Da ne pominjem Eko-toplanu, koja radi na eko-kontaminiranu sječku!

11. 
“Borba za Republiku” se nastavlja - do zadnjeg Srbina!!!