уторак, 12. фебруар 2019.

Teror: Ponovo napad na Draška; Ukoliko Opozicija ne napusti Skupštinu, onda je to podrška represiji i teroru



piše: Slobodan Vasković

Bilo je samo pitanje trenutka kada će se opet nasrnuti na Draška Stanivukovića!

Razbijanje  njegovog automobila nije nikakva “huliganska akcija”, već prirodan nastavak torture koju Režim i Hunta već mjesecima sprovodi nad mladim poslanikom Narodne skupštine. I svim građanima koji ne žele prestati razmišljati sopstvenom glavom.



Stranačka Milicija Dragana Lukača, po njegovom naređenju, mjesecima privodi i pritvara Draška, najčešće bez ikakvog razloga, a vrhunac su optužbe za “državni udar”, koje samo bolesni um može da smisli.

U isto vrijeme, pripadnici Režima, poput ministra zdravlja Alena Šeranića, Vice Zeljkovića, Dejana Lukendića, Dejana Kusturića... na čije prljave poslove je ukazao i Draško, ostaju netaknuti, iako pljačkaju na jeziv i ogavan način - prodajući, između ostalog, otpad-pelene najugroženijim kategorijama, licima sa posebnim potrebama i starim i nemoćnim osobama.




Napadi na Draška će se nastaviti, a ukoliko pripadnici Opozicije konačno ne napuste Narodnu skupštinu, svaki njihov stav je ništa, jer ostanak sa onima koji ubijaju djecu, pritvaraju poslanike, dave ih javno, uništavaju im imovinu… znači samo podršku teroru i represiji, nikako otpor.