уторак, 30. новембар 2021.

Vicu Zeljkovića, predsjednika FS BiH, opijatima snabdijevao Bojan Karanović, inspektor MUP RS; Zeljković drogirao i teško zloupotrebljavao mlade djevojke

NarkoInspektor Bojan Karanović i Vico Zeljković

piše: Slobodan Vasković

Bojan Karanović, inspektor PS "Lauš", dio je NarkoKartela koji djeluje unutar MUP RS, a na čijem čelu je Narko"General" Siniša Kostrešević, direktor Policije RS.

Karanović je raskrinkan, jer je koristio "Skaj" aplikaciju, a usko je sarađivao sa Vicom Zeljkovićem, predsjednikom Fudbalskog saveza BiH.

Zeljković je sestrić Milorada Dodika i, takođe je posjedovao "Skaj" aplikaciju.

Karanović je za Zeljkovića obavljao narko-poslove, ali mu donosio i kokain, kada mu je trebao za upotrebu. U nekoliko navrata sa Zeljkovićem se drogiralo nekoliko osoba, a za sve njih kokain je donio Karanović, koji je o tome veoma široko i precizno pisao na "Skaj"-u.

Neću prepričavati poruke, jer su izuzetno perverzne, jezive, ali mogu navesti da svjedoče o teškoj zloupotrebi djevojaka na zaista ogavne načine. Karanović je detaljno opisao na koji način Zeljković drogira te djevojke i  kakve sve perverzije im drogiranim čini.

Još prije tri godine tvrdio sam da je Karanović dio "Lauškog NarkoKlana", a sada se to ispostavilo tačnim. Na čelu tog Klana je Dubravko Kremenović, takođe, inspektor MUP RS, za kojeg sam ranije objavio da je direktno učestvovao u likvidaciji Davida Dragičevića.


Kremenović je smijenjen decembra prošle godine zbog provaljivanja akcije "Fiskalna kasa”.

Naredba Okružnog suda o izuzimanju predmeta trajala je do 12.12.2020., ali je Kriminalac Kremenović, šef Lauškog Klana, sačekao, za svaki slučaj, još dva dana - da naredba istekne i svi dokazi koji budu izuzeti postanu nezakoniti, te je u “akciju” pretresa i oduzimanja predmeta u brojnim lokalima krenuo tek 14.12.2020. Protiv njega se vodi istraga. 



Karanović i Đorđe Rađen su ključne osobe za razrješenje likvidacije Davida Dragičevića, ubijenog između 18.03.2018. i 24.03.2018. godine (prema mojim informacijama 22.03.), kada je njegovo tijelo nađeno u rijeci Crkvena.

Da podsjetim, Karanović je onaj inspektor koji nije obavio uviđaj navodno opljačkane kuće, 18.03., koju je lažno prijavio Rađen. Isti dan prijavljen je i nestanak Davida Dragičevića. Takođe, nije utvrđeno gdje je Bojan Karanović bio u noći 17/18.03., kada je otet David Dragičević.

Đorđe Rađen
Đorđe Rađen je inspektoru Bojanu Karanoviću, dan nakon nestanka Davida i dan nakon navodne pljačke njegove kuće sugerisao porukom: “Da li vam je poznato Dragicevic David. živi na pobrdju, mogao je vidjeti kucu sa brda+ po fejzbuk profilu je klosar narkoman”, da je David Dragičević opljačkao njegovu kuću, u ulici Velibora Janjetovića Janje, u noći 18.03.2018. godine.

Pri tom je naveo da je David, kako je on (Rađen) zaključio, “po fejzbuk profilu klošar narkoman”.

Rađenova poruka Karanoviću “odjeca odgovara mozda lunja skriva se od nekog  duguje lovu nekom itd.”, dodatno potvrđuje da je on duboko involviran u likvidaciju Davida Dragičevića, zajedno sa drugim brojnim Vojnicima Narkokartela, čiji su šefovi naredili egzekuciju dvadesetjedogodišnjeg mladića.


Kako je Rađen mogao znati da “odjeća odgovara”, ako je neposredno prije prepiske tvrdio da nikada nije vidio Davida Dragičevića?!

Rađen je mogao znati kako je obučen David, tako što je učestvovao u pripremi scenarija Lažne pljačke. Nakon njegovih poruka inspektoru Karanoviću to je već nesporno.

Činjenica da se Karanović, putem vibera, dopisuje sa Rađenom, takođe, ukazuje da je on jedan od Vojnika koji su učesnici u akciji prebijanja, otmice, mučenja, likvidacije i prikrivanja surovog Ubistva Davida, ali isto tako mnogo govori o "profilu" tog inspektora. Njegove fotografije sa “uperenim pištoljem” dovoljno govore same za sebe.

Inspektor Bojan Karanović

Naravno da nije moguće da je Rađen “po fejzbuk profilu” zaključio da je David opljačkao njegovu kuću i da je “klošar i narkoman”, a da su to isto osam dana nakon toga, “istragom” utvrdili i “eksperti iz MUP-a RS”, već je riječ o unaprijed smišljenom scenariju u kojem je svako igrao svoju ulogu.

Objavio sam već ranije  da David Dragičević nije bio u kući Rađena te noći, jer nije nađen njegov DNK niti ga je Agencija za forenziku identifikovala na osnovu snimaka sa kamera za video nadzor “Apartmana Vesto”.

Istragu o ubistvu Davida Dragičevića preuzelo je Tužilaštvo BiH. (nastaviće se)