четвртак, 4. октобар 2018.

Pisamce Nakazi Radojičiću - mentalnom Džeku Trbosjeku

piše: Slobodan Vasković



Nakazo, 
razumiješ li koliko si Ništarija?!

Lažete kako je turnir otkazan, “jer je teren uništen”; Gurate pod “točkove” izvjesnu Lidiju Ljubičić, što je vaš manir - poslušnici gore na oltaru Spodoba poput tebe; Vas, Spodoba, koji upravljate po principima mentalne pornokratije.

Ti, Nakazo, najviše i najgorljivije.

Nakazo, turnir je otkazan, jer roditelji nisu dali svojoj djeci da igraju na mjestu gdje je jedno drugo dijete, David Dragičević, oteto, zatim mučeno i ubijeno.

Roditelji su spasili svoju djecu od morbidnih namjera Nakaze kakva si ti i tebi slični!

Nakazo, nisu svi kao ti i oni sa kojima “igraš” bolesne igre; Tvoj nivo i jeste “Banjalučki Arkan” Vico Zeljković, NarkoDiler, vlasnik NarkoKluba “Drama”, predsjednik uprave FK “Borac”; Sa njim si sve osmislio - da na mjestu gdje se traži Istina o Ubistvu Djeteta i Pravda za Naručioce Ubistva i Ubice, Vas dvojica Nakaza “obilježavate”, ni manje ni više, već “Međunarodnu nedelju djeteta”.

Baš si se, Nakazo, potrudio, da udovoljiš Naručiocima Ubistva i Ubicama Davida Dragičevića - staru travu ste platili deset hiljada KM, a još tri puta toliko njeno postavljanje.

Neke banjalučke firme su te odbile - da postave travu. Ima Ljudi, Nakazo!

Sve je moralo da bude gotovo do 04.10. - cijena nije bila bitna.

Nakazo, kako ćeš proći Gradom?

Da ti je stalo do djece, do obilježavanja “Međunarodne sedmice djeteta”, imao si na raspolaganju desetine igrališta u Banjaluci da organizuješ turnir. Desetine turnira!

Ali ne! 

Tebi je, Nakazo, bilo stalo da uvrijediš Ubijenog Davida, zajedno sa svojim prijateljima NarkoDilerima; Da se dodvoriš Naručiocima Ubistva i Ubicama; Da uvrijediš sve one kojima je stalo do Istine i Pravde. Koja NEUMITNO STIŽE!

Nakazo, ti i Nakaze koje podržavaš, ne možete tu NEUMITNOST spriječiti, makar ubili još desetine. A namjera vam je to.